Gå til sidens hovedinnhold

Frykter Walcott-virus vil spre seg

Engelske stjerner sliter med magekrampe.

Da Theo Walcott ble sendt hjem til Arsenal mandag, økte antallet forfall i Roy Hodgsons opprinnelige tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Moldova og Ukraina til ti.

Nå er også Daniel Sturridge isolert fra resten av troppen etter at han klaget på kramper i magen. Hodgson har derfor hentet inn ungguttene Jake Livermore, Adam Lallana og Raheem Sterling til tirsdagens møte med Ukraina.

Våknet med kramper
Hodgson er imidlertid fortsatt bekymret for at flere av spillerne kan ha pådratt seg samme sykdom som Theo Walcott.

- Theo har fått et slags virus og er ganske dårlig. Han trente for fullt på søndag og var frisk som en fisk, så ble han veldig syk mandag morgen og har blitt sendt hjem, sier Hodgson til Telegraph.

Om status på Daniel Sturridges sykdom sier Hodgson følgende:

- På søndag trente han med magekramper og mandag våknet han opp med de samme krampene. Legen har anbefalt oss å holde ham borte fra trening og se hvordan det går.

Frykter smitte
Den tidligere Liverpool-manageren legger imidlertid ikke skjul på at han frykter at flere spillere er smittet av sykdommen som har satt Sturridge og Walcott ute av spill.

- Legen er ganske sikker på at Daniel er ok, men jeg kan bare håpe at det ikke er noe som går rundt i troppen. Det er derfor vi ville få Theo bort så fort som mulig og hold Daniel borte fra resten av troppen.

- Jeg må bare håpe at det bare gjelder disse to spillerne, men vi har hentet inn tre spillere som er interessante for fremtiden. De ville være i beredskap og kan fylle opp kvoten vår på benken - det er tanken, sier Hodgson.

England fikk en strålende start på veien mot Brasil da Moldova ble slått 5-0 fredag.

Kommentarer til denne saken