USA holdt pusten under trekningen i Mega Millions-lotteriet fredag kveld. Potten var på 3,6 milliarder kroner, og rekordbeløpet blir delt på tre vinnerkuponger.

37 år gamle Mirlande Wilson, som er ansvarlig for å kjøpe lodd for en gruppe ansatte på en McDonald’s-restaurant i Maryland, har gått ut i pressen og fortalt at hun er en av vinnerne.

Sjubarnsmoren hevder imidlertid at vinnerloddet ble kjøpt separat, og hun nekter derfor å dele premien med arbeidskollegaene.

Sinte kollegaer
Kollegaene i andelslaget, som tjener 7,5 dollar i timen, er rasende på 37-åringen.

- Hun kan ikke gjøre dette mot oss! Vi betalte fem dollar hver, hun tok pengene til alle, sier Suleiman Osman Husein.

Mirlande har nektet å vise frem vinnerloddet til pressen, men har fortalt at hun oppbevarer det på hemmelig adresse i påvente at hun skal levere det inn til arrangørene av Mega Millions mandag lokal tid.

Men sitter hun virkelig med vinnerloddet? Flere ting tyder på at hun ikke gjør det.

Mirlande har nemlig drøyd lenge med å levere inn loddet, og de siste uttalelsene hennes har vært av det pussige slaget:

- Jeg vet ikke om jeg har vunnet. Jeg kjente igjen noen av tallene. Folk har fortalt meg ulike ting, og jeg skal gå til lotterimyndighetene senere i dag, sa hun.

Mannlig vinner?
Ansatte ved 7-Eleven-kiosken der Maryland-vinnerloddet ble kjøpt, har også fortalt pressen at lotterimyndighetene har konkludert med at det er en mann som eier vinnerloddet etter at de har fått tilgang til videopptak fra overvåkingskameraene i butikken.

Så langt har ingen levert inn noen av de tre vinnerloddene i rekordlotteriet.

Les også: Mister 100 Lotto-millioner