Gå til sidens hovedinnhold

Funnet død i Mandal

I flere år hadde den døde ligget ute. I går ble personen funnet av en jogger.

Joggeren tok en uvanlig rute gjennom et bratt skogsterreng på Skinnsnes i Mandal mandag kveld. Der oppdaget han beinrestene av en ukjent person.

- Kan være Løvberg
- Det kan være den savnede Tor Arne Løvberg som er funnet, men vi har overhode ingen opplysninger som knytter funnet til den savnede Løvberg. Det er derfor altfor tidlig å trekke noen konklusjoner, sier stasjonssjef Bjart Gabrielsen i ved Mandal politistasjon til Nettavisen.

- Levningene blir nå sendt til rettsmedisinske undersøkelser. Det er svært sparsommelig informasjon på funnstedet, så vi håper å kunne identifisere personen ut fra undersøkelsene av det vi har funnet, sier Gabrielsen.

Den eneste personen som er savnet fra Mandalsområdet, er altså Tor Arne Løvberg. 28-åringen forsvant i juli 2006. Han hadde tre uker igjen å sone da han rømte fra fengsel.

- Vi brukte mye tid på Løvberg-saken uten at vi kom noen vei. Så får vi se om disse undersøkelsene gjør at vi kommer lenger i den saken, sier Gabrielsen.

For lite informasjon
Han sier at det ikke var noe som tydet på at Løvberg hadde blitt utsatt for noe kriminelt. Når det gjelder levningene i skogen er det altfor lite informasjon på funnstedet til å si hva som har skjedd.

- Vi vil i dag undersøke området nøye for å sikre oss at vi ikke overser noe, men vi har altså ingen mulighet til å mene noe om hvem dette. De undersøkelsene av levningene som vil bli foretatt kan forhåpentligvis gi oss et bilde av hva som har skjedd, sier Gabrielsen.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken