Gå til sidens hovedinnhold

Ga blaffen i politiavhør

I går skulle Ragnar Fagereng og hans kone få vite hvem som terroriserte dem på 90-tallet. Men torpedoen møtte aldri opp til det avtalte politiavhøret.

(iBergen.no) : Etter det iBergen.no erfarer, har Agder politidistrikt slitt med å få kontakt med Njøten, etter at han i desember i fjor sto frem i Se og Hør og fortalte at det var han som begikk innbrudd og brannforsøk i ekteparets villa ved Nordåsvannet på midten av 90-tallet.

Politiet hadde imidlertid nå fått til en avtale med torpedoen. Den var at han skulle møte til avhør i går. Men Njøten møtte aldri opp.

De nye oppsiktsvekkende opplysningene i rådmanns-saken har ført til at både politiet og statsadvokaten i Bergen og Hordaland har erklært seg inhabile til å etterforske de nye opplysningene. Riksadvokaten har derfor beordret ny etterforskning ved Agder politidistrikt.

Stian Njøten hevder han sto bak en del av de straffbare handlinger som Anne Grethe Fagereng ble dømt for.Ragnar Fagereng ble frikjent.

Njøten sier han handlet på oppdrag fra andre når han terroiserte ekteparet. Til ukebladet Se og Hør sa han at han ville fortelle hvem som var hans oppdragsgivere, hvis de ikke selv sto frem. Njøten hevder han sitter på tekniske beviser fra sine oppdragsgivere.

iBergen.no og flere andre medier har gjentatte ganger forsøkt å få kontakt med Stian Njøten, men han svarer aldri på de mange mobiltelefonene han står oppført som eier av.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Se Nyhetskanalen gratis på TV 2 Sumo

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs