BORDEAUX – BAYERN MÜNCHEN 2-1:

- Det er sjelden man opplever slike kamper på et så høyt internasjonalt nivå. Det var artig å få være med på, sier Terje Hauge til TV 2 Sporten .

Den norske dommeren snakker om onsdagens mesterligakamp imellom Bordeaux og Bayern München – der han selv spilte en av hovedrollene.

Dramatisk
For selv om ikke noen av avgjørelsene var av det mest kontroversielle slaget, er det spesielt å gi to Bayern München-spillere rødt kort – og å gi Bayerns motstandere to straffespark.

Slikt opplever rett og slett ikke den tyske giganten ofte.

Bordeaux bommet for øvrig på begge straffesparkene, men knep likevel seieren med 2-1.

- Det er nok en av de mest dramatiske kampene jeg har dømt. Det skjedde veldig mye i løpet av kampen. Det er sjelden man opplever to straffespark og to røde kort i løpet av en kamp på dette nivået, sier Hauge til TV 2.

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Skjønner ikke
Utvisningen av Thomas Müller etter en halvtime minnet om Hauges utvisningen av Stabæks Johan Andersson etter 13 minutter i lørdagens tippeligakamp mellom Molde og Stabæk. Müller fikk sitt andre gule kort, for øvrig et kort som var enda mer soleklart enn det Andersson fikk i Molde.

- Jeg skjønner ikke hvordan en spiller allerede har gult kort likevel går inn i slike taklinger. Det er unødvendig og overilt, fastslår Terje Hauge overfor TV 2.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her