Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke: Bonuspott og herlige løp
Oddstips 1: Kun seier er godt nok for Nordtveit
TV-fotball/streaming: Nydelig uke for fotballelskere

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Onsdag er det galopp og trav på menyen. Täby er vertskap for onsdagens internasjonale V4-omgang på tidlig ettermiddag, mens Bjerke som vanlig byr på V76 onsdag kveld. Og siden det er siste onsdagen i måneden, betyr det samtidig at bonuspotten på 879 151 kroner skal fordeles på alle med sju rette

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter hadde en strålende oktober måned og har ikke vært veldig mye dårligere i november. Sist søndag var det V64/V4 på Jägersro, og var duket klaff både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

Fredag 20. novemberble det flott treff i V4-spillet på Øvrevoll. Det minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 162) betalte tilbake pene 1 378 kroner.

Andre høydepunkter i november
Torsdag 12/11 ble det en helt uløselig V65-rekke på Täby, men i V4-spillet ble det igjen klaff for systemspillet. Et andelslag med fire andeler a kr 750 og innleveringspris på kr 2900, betalte tilbake meget hyggelige 16 772 kroner.

Onsdag 11/11 ble det stang ut i V4-spillet på Øvrevoll, men i V5 ble det fullklaff. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 140) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 495 kroner.

På Täby onsdag 4. november ble det levert meget sterke tips og det aller minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 3 097 kroner.

Søndag ble det som kjent avlyst på Jägersro galoppbane, men rapportene fra Täby tyder på at det er ingen fare for onsdagens V4-løp skal bli avlyst. Det er forøvrig kun V4 denne onsdagen. Nå som vinteren nærmer seg er det naturligvis litt færre hester som starter.

Vurdering av Birger og Morten:
8-årige Concorde er en sliter av de sjeldne. Startet 23 ganger i fjor, når nok drøyt 20 også i år. Vant lett nest siste start på 1600 meter. Sist ble han slått av gode Danneman, men var langt foran de øvrige. Vi tror han avgjør 7 Concorde vinner V4-2/DD-1 med sin sterke spurt og bankerspiller i både V4 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Krevende V4-4
De øvrige løpene er krevende, og det kan igjen bli flotte penger i V4-spillet. Spesielt V4-4 ser vrient ut og her helgarderer vi på de større forslagene. 3 Golden Artline er dog et spennende objekt i V4-4. Gikk egentlig et flott løp sist, men fikk en sving ut mot pølsebua. Kommer trolig til å bli lite spilt, og derfor er han interessant for oss.