Gå til sidens hovedinnhold

Game over, Real!

Gulldrømmen ble knust av Valencia.

VALENCIA – REAL MADRID 3-0:

Håpet var ikke stort, men det var fortsatt i live. Med seier over Valencia kunne Real Madrid ha sørget for ny spenning i kampen om ligagullet i spanske La Liga. Slik skulle det imidlertid ikke gå.

Det var nemlig hjemmelaget som tok kommandoen fra start i søndagens oppgjør på Mestalla, og etter en halvtimes spill måtte Real-keeper Iker Casillas plukke den første ballen ut av eget nett.

Stortalentet Juan Manuel Mata fikk ballen fra storscorer David Villa, og den unge spanjolen hadde ingen problemer med å ekspedere ballen i mål til 1-0.

Minutter senere ble ledelsen doblet. David Silva sendte i veien et forholdsvis dårlig skudd, men Casillas var ikke patent, og forærte landslagskollegaen en enkel scoring.

Kronen på verket var det Ruben Baraja som sørget for. Drøye 20 minutter før full tid banket veteranen ballen i mål på volley og punkterte dermed oppgjøret.

Dette betyr at Real Madrid nå ligger sju poeng bak Barcelona. Katalanerne har også én kamp mindre spilt enn rivalen. Skulle de vinne sin kamp mot Villarreal søndag vil det hele være avgjort.

Valencia på sin side, ligger som nummer fire på tabellen, to poeng bak Sevilla på tredje. Dette betyr at klubben fortsatt har en god mulighet til å sikre den viktige siste mesterligaplassen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp

Kommentarer til denne saken