FULHAM - BLACKBURN 1-2:

Fulham har vært i knallform hjemme på Craven Cottage denne sesongen. 27 av deres totalt 34 poeng har blitt innkassert på hjemlig gress. Onsdag tok de imot et Blackburn-lag som sliter i bunnen av Premier League.

Kampen startet oppskriftsmessig. Rob Styles hadde knapt nok fått blåst i gang oppgjøret før hjemmelaget tok ledelsen. Clint Dempsey fant nettmaskene etter kun to minutters spill.

Begge lag hadde gode sjanser, men flere mål ble det ikke i de første 45 minuttene.

Nettavisens Tippeliga-managerspill: Sett opp ditt drømmelag!

Norske involveringer
Etter 70 minutters spill fikset El-Hadji Diouf balanse i regnskapet da han pirket inn ballen fra fem meters hold.

Kvarteret senere var det duket for litt nordnorsk magi. Morten Gamst Pedersen serverte en lekker ball til Jason Roberts som viste stor styrke da han satte inn Blackburns andre for dagen.

Fem minutter på overtid kunne dog innbytter Erik Nevland sørget for poengdeling. Nordmannen avsluttet fra skrått hold, men en praktredning av Paul Robinson sørget for at Blackburn tok tre meget viktige poeng på Craven Cottage.

Langt fra sikret ny kontrakt
Med seieren klatret Gamst Pedersens klubb over nedrykksstreken. Men i en knalljevn nedrykksstrid trengs det ytterligere poeng for å overleve i den øverste engelske divisjonen.

Fulham på sin side er heller langt fra sikret ny kontrakt i Premier League. Brede Hangelands klubb er bare seks poeng over nedrykksstreken, så de trenger å finne tilbake til sin gode hjemmeform for å bli en del av Premier League-sirkuset også neste sesong.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).