Gå til sidens hovedinnhold

Gamst: - En barriere er brutt

Morten Gamst Pedersen scoret sitt første for sesongen. Det likte han godt.

EWOOD PARK (Nettavisen): BLACKBURN – BOLTON 4-1:

I sin 26. seriekamp for sesongen, i tredje minutt på overtid, kom endelig sesongens første Premier League-scoring for Morten Gamst Pedersen.

- Brøt en barriere
Han innrømmer det var deilig.

- Omgivelsene har nok fokusert mer på den enn meg, men likevel var det en barriere som ble brutt.

- Selvsagt er det godt å ha fått det seriemålet, selv om jeg da har scoret i cupen og landslaget, minner vadsøværingen om.

Nå håper han at det vil bli mer fremover, selv om det ikke akkurat mangler på målscorere i Rovers-laget.

- Vi har en fantastisk duo i Benni McCarty og Santa Cruz (duoen har til sammen 26 mål for Blackburn i 2007/08-sesongen), samtidig som vi har Jason Roberts. Det er helt utrolig, gliser Rovers venstreflanke.

Kontraktsamtaler
Utrolig mente også Mark Hughes at Gamsten hadde vært i hjemmekampen mot Bolton. Rovers-manageren skrøt mye av nordmannen sin på søndagens pressekonferanse, og håper at han får beholde ham i lang tid fremover.

- Vi pratet med agenten hans om en ny kontrakt denne uka, forteller Hughes.

Selv ble Gamsten nok en gang koblet til en av de fire store tidligere denne uka – denne gang til Liverpool. Selv tar han både det og kontraktsforhandlingene med ro.

- Det der er det min agent som tar seg av, så det tenker jeg ikke så mye på. Jeg trives godt i Blackburn, og det er en fin klubb hvor jeg får mye tillit.

- Samtidig er det selvsagt hyggelig å bli koblet til andre klubber. Det betyr at jeg gjør mine saker bra her, sier 26-åringen til Nettavisen.

Fant formen i Florida
Etter en noe variabel sesong, føler Gamsten nå at formen endelig er på gang. Mye av æren gir han klubbens trenings- og ferieopphold i Florida nå nylig.

- Det var utrolig deilig å få koblet av skikkelig, og få drevet med noe annet enn bare fotball.

- Vi trente mye, for all del, men det var mye moro, med svømming, tennis, golf og så videre, og vi fikk slappet mye av. Akkurat det oppholdet der gjorde veldig godt, smiler en meget fornøyd Morten Gamst Pedersen.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping