PORTSMOUTH – BLACKBURN 3-2:

Blackburn sliter tungt om dagen. Før søndagens bortekamp mot Portsmouth lå Morten Gamst Pedersens klubb på nedrykksplass i Premier League, og etter kampen var vondt blitt verre.

Etter en målløs førsteomgang på Fratton Park, sørget nemlig to kjappe mål av Peter Crouch og Jermaine Defoe for 2-0-ledelse til hjemmelaget.

Blackburn slo tilbake ved Matt Derbyshire og Tugay, men drøye ti minutter før full tid avgjorde Sean Davis kampen i Portsmouths favør.

Dermed er Blackburn fortsatt under streken på en 19. plass. Laget har bare tatt 3 av 24 mulige poeng på de åtte siste kampene. Portsmouth på sin side avanserer til en 8. plass.

Gamsten-mål bortdømt
Blackburn hadde imidlertid ikke dommeren på sin side i denne kampen. Morten Gamst Pedersen hadde blant annet en ball i mål, men scoringen ble feilaktig annullert på grunn av offside på Matt Derbyshire.

Den samme Derbyshire fikk også et mål bortdømt. Spissen satte ballen i mål, men dommeren valgte å blåse fordi Andre Ooijer hadde gått tøft inn mot Pompey-keeper David James.

- Dette var strengt idømt. Det var to dommeravgjørelser som gikk imot oss. Frisparket for James og offsiden på Derbyshire, sier Blackburn-manager Paul Ince til Sky Sports.

- Vi må slutte å gjøre dumme feil. Men vi scoret tross alt to mål på bortebane, og nå spiller vi faktisk veldig bra fotball, sier manageren.

Advarte mot Crouch
Peter Crouch har vært god i Portsmouth-drakten denne sesongen, og søndag var den lange spissen påpasselig frampå og gjorde sitt sjette ligamål så langt i høst.

Paul Ince var svært skuffet over at nettopp Crouch fikk lov til å gjøre mål, ettersom han hadde advart spillerne sine mot den tidligere Liverpool-mannen i forkant av kampen.

- Jeg fortalte spillerne at de måtte passe på at Crouch ikke fikk rom på bakre stolpe. Men vi var alt for snille i forsvar og det ble alt for åpnet bak der, sier Ince.

- Mot slutten var det var tydelig at Portsmouth skulle vinne denne kampen. Det er skuffende, for i førsteomgang var vi det beste laget og hadde et par gode muligheter, sier han.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).