(iBergen.no) For kort tid tilbake startet Fredrik Hagevik en Facebook-gruppe der han lovet å spise én banan for hver person som meldte seg inn. På forhånd hadde han ikke ventet noe særlig stor respons, men der tok han grundig feil!

I løpet av få dager meldte hele 354 personer seg inn i gruppen og ettersom Hagevik er en mann som står for sine ord skal han nå spise tilsvarende antall bananer på to uker. Det hele dokumenterer han ved å filme seg selv hver gang han spiser en banan.

Alltid likt bananer
- Jeg har alltid likt bananer veldig godt så da fant jeg ut at jeg kunne begynne med det, men jeg angrer nå. Nå er jeg veldig lei av å spise bananer og siden torsdag har jeg spist 40-50 stykker. Jeg kunne trengt hjelp fra Julius, sier 17-åringen til iBergen.no.

Han har ennå ikke kontaktet dyreparken i Kristiansand, men medlemmene på Facebook-gruppen har fått følgende melding:

- Det spøker for hele greien, det var litt heftig dette her. Jeg har informert gruppemedlemmene om at jeg muligens ikke klarer å fullføre. Selv om jeg ga dem denne beskjeden har jeg fått masse støtte, sier Hagevik.

Natt til søndag hadde han fått så mange medlemmer at han valgte å stenge den.

- Jeg måtte det, det ville blitt for mange bananer.

Trenger sponsor
At bananstuntet koster penger har Hagevik fått erfare. Så langt har eleven ved Sandsli videregående skole brukt godt over hundrelappen på bananer, dette var takket være halv pris på Obs! på Lagunen kjøpesenter. Ikke nok med at han er lei av å spise bananer, men det hele kan strande på økonomi.

- Jeg har regnet ut at jeg trenger rundt 1300 kroner for å kjøpe alle bananene jeg trenger. Om jeg ikke blir lei før så kan det hele bli stoppet på grunn av økonomi. Jeg får søke etter sponsorer, sier Hagevik muntert.

Klok av skade forteller Hagevik at han kommer til å finne på flere Facebook-stunt, men de skal ikke avhenge av antall medlemmer og ikke ha noe med spising å gjøre!

Les flere nyheter på iBergen.no.