Gå til sidens hovedinnhold

Går fra Reitan til Mette-Marit

- Kunne ikke takke nei til å jobbe for Kronprinsparet.

Etter flere år i Reitangruppen, har Solfrid Flateby (40) takket ja til jobben som daglig leder av Kronprinsparets Fond, ifølge en melding.

Hun går fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i det familieeiede Reitanselskapet, til humanitært arbeid for Kronprinsparet.

- Jeg har hatt noen fantastiske år i Reitangruppen, og er så utrolig glad i kjøpmennene våre, mine kompetente, morsomme kollegaer og ikke minst, Reitan-familien. Allikevel kunne jeg ikke takke nei til en stilling hvor jeg får jobbe for Kronprinsparet med målrettet, verdibasert arbeid med fokus på ungdom, sier Solfrid Flateby, i meldingen.

Kronprinsparets Fond ble opprettet i 2001 i anledning av Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit sitt bryllup.

Kronprinsparets Fond ønsker å fange opp ungdom som av ulike og ofte sammensatte årsaker risikerer å falle utenfor, og ønsker å gjøre en forskjell for unge mennesker i Norge. Fondet samarbeider blant annet med Pøbelprosjektet, Kjør for Livet, Arbeidsinstituttet og GatekunstAkademiet. Kronprinsparets Fond ledes av et styre oppnevnt av Kronprinsen og Kronprinsessen.

- Jeg er veldig glad for at Solfrid har takket ja til denne oppgaven. Hun har den energien og kompetansen vi trenger for å utvikle fondet videre, sier styreleder og tidligere Hydro-sjef, Eivind Reiten i meldingen.

- Vi er glade for den solide jobben Solfrid har gjort for oss og samtidig stolt av at Kronprinsparet velger å rekruttere en av våre medarbeidere. Solfrid har den kompetanse, erfaring og verdier som er viktig i den nye rollen. Vi ønsker henne lykke til hos Kronprinsparet, sier Odd Reitan i meldingen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken