Gå til sidens hovedinnhold

- Gareth Bale skal ingen steder

Tottenham-manageren avviser ryktene om at Gareth Bale er enig med Real Madrid.

Tirsdag morgen meldte spanske Marca at Gareth Bale skal være enig med Real Madrid om en avtale som vi gi ham mellom 47 og 55 millioner i lønn hvert år.

Avisen hevder også at Bale har gitt beskjed om at han ønsker seg bort fra Tottenham Hotspur.

Men skal vi tro Tottenham-manager Andre Villas-Boas vil waliseren bli værende i klubben den kommende sesongen.

- Vi regner med Bale
Villas-Boas har hele tiden vært klar på at 24-åringen ikke er til salgs, og tirsdag ettermiddag repeterte han for pressen hva han sagt hele sommeren.

- Jeg sier som jeg sa forrige sommer og som jeg har sagt siden starten av sesongoppkjøringen. Gareth Bale er en spiller vi skal ha med videre. Han er en Tottenham-spiller. Han er en av verdens mest fantastiske spillere akkurat nå, og vi regner med ham i framtiden, sier Villas-Boas, ifølge talkSPORT.

Også tidligere Tottenham-kaptein Ledley King regner med at Bale blir værende på White Hart Lane.

- Jeg vet at Gareth er lykkelig i Tottenham. Han har kommet tilbake etter ferien med godt humør og jeg håper at han skal ha en ny god sesong, sier King til Sky Sports.

Onsdag spiller Tottenham mot Sunderland i Hong Kong, men der får publikum ikke se waliseren i aksjon.

- Dessverre så er han ikke klar til å spille mot Sunderland, han fikk seg en smell på trening, men vi håper at han er tilbake til vår andre kamp, sier Villas-Boas.

Rose blir i Tottenham
En som trolig vil bli å se på banen mot Sunderland onsdag er den unge venstrebacken Danny Rose. Den tidligere Leeds United-spilleren var forrige sesong på lån hos nettopp Sunderland, men ifølge Villas-Boas kommer Rose til å bli værende i Spurs den kommende sesongen.

- Danny hadde en glimrende sesong. Han er en av spillerne vi ønsker å ha her i framtiden. Forrige sesong fungerte strålende for ham, og han kommer definitivt til å være en del av vår tropp i den kommende sesongen, sier Villas-Boas.

Onsdagens kamp mellom Tottenham og Sunderland starter klokken 12.30 norsk tid.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken