Gå til sidens hovedinnhold

Gary Neville feirer nyttår med tap

Ting har ikke helt gått veien for Manchester United-legenden etter han overtok roret i Valencia.

Det er nyttårsaften og lite som skjer på langoddsprogrammet den siste dagen i 2015. Alt nå er det imidlertid mulig å spille på for eksempel Tour de Ski, dog.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 15.55.
Villarreal - Valencia, H 1,80.

Hjemmelaget har vært veldig av og på denne sesongen, men i det siste har de vært meget påskrudde. Fire seire og én uavgjort - borte mot Viktoria Plzen i Europa League - er fasit de siste fem, og de har blant annet slått Real Madrid på hjemmebane.

På hjemmebane er 'den gule ubåten' La Ligas nest beste hjemmelag rent poengmessig, og står med solide 6-1-1 på eget gress.

Viktig Eric Bailly er ute for vertene, det samme er Jaume Costa. Mario Gaspar vender tilbake for hjemmelaget.

Ingen drømmestart
Gary Neville har på sin side ikke hatt særlig mye å juble over. Under hans ledelse har laget én seier (mot lilleputten Baracaldo i cupen), tre uavgjort og ett tap. Forrige hjemmekamp var de svært heldige som ikke tapte kampen mot slutten mot Getafe, der brant Madrid-laget en rekke enorme sjanser på tampen.

Nei, det har ikke helt blitt søt musikk for Gary Neville i Valencia ennå. Mon tro hva Valencia-fansen tenkte da han ble ansatt, jeg har fortsatt ikke maktet å forstå hva som gjør Gary Neville kvalifisert til å trene et La Liga-lag med Champions League-ambisjoner. Vel, nok om meg.

Gjestene er tradisjonelt langt bedre hjemme på Mestalla, med sine lidenskapelige fans i ryggen. På reisefot er de mer middelmådige, med 2-2-4 denne sesongen.

Tre forsvarere har pådratt seg skader i den lille vinterpausen. Mustafi, Gaya og Abdennour er skadet, sistnevnte regnes som tvilsom. Viktige Diego Alves og Sofiane Feghouli er også skadet.

Vi har ikke troen på at Gary Neville får med seg noe mot et meget formsterkt Villarreal, som også er bunnsolide på hjemmebane. Her spiller vi H til 1,80 i odds uten å nøle.

Og til slutt: Godt nyttår til alle våre lesere! Vi er svært takknemlige for at dere leser våre oddstips. :-)

Kommentarer til denne saken