Gå til sidens hovedinnhold

Gashi hentes i helikopter

For å få Ardian Gashi raskest mulig til Belgia stiller Vålerenga med helikopter når midtbaneterrieren blir løslatt onsdag morgen.

BRUGGE (TV 2 Nettavisen): Tidlig onsdag morgen blir Gashi løslatt etter å ha sittet 14 dager i fengsel for å ha kjørt i 136 km/t i 80-sonen på bursdagen sin i fjor. Så fort han blir løslatt, vil han bli hentet med helikopter på Hof og flydd til Gardermoen.

Der vil han så fraktes videre til Ostendee i Belgia med det private jetflyet til John Fredriksen - Norges rikeste mann .

Fredriksen er Vålerengas rike onkel, og bidrar med store summer til fotballklubben. Forrige uke var han på plass på Ullevaal stadion for å få med seg den første kvalifiseringskampen mot Brugge.

Knallhardt
Ostendee ligger 15-20 minutters kjøring fra der Vålerenga-spillerne oppholder seg før kampen.

Går alt som planlagt, vil Gashi slutte seg til Vålerenga-troppen ved 11-tiden onsdag formiddag. Snaut ti timer senere spiller han så trolig fra start i en av tidenes viktigste Vålerenga-kamper.

Gashi har trent knallhardt fysisk i fengselet, og fikk etter hvert også en ball som han har brukt for å holde ballfølelsen ved like.

- Verst tenkelige tidspunkt
VIF-direktør Kjetil Siem har tidligere uttalt til TV 2 Nettavisen at Gashi måtte sone på det verst tenkelige tidspunktet for Vålerenga.

Gashi mistet den første kvalifiseringskampen mot Brugge, cupkvartfinalen mot Brann og seriekampen mot Aalesund, men rekker kampen mot Bodø/Glimt, samt onsdagens svært viktige kamp i Belgia.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken