Gå til sidens hovedinnhold

Gerrard avviser beskyldninger

Steven Gerrard er svært oppgitt over Bolton-manager Sam Allardyces beskyldninger om at han stemplet Kevin Nolan med overlegg.

Liverpool-kapteinen er opprørt over Bolton-manager Sam Allardyces beskyldninger om at han bevisst stemplet en liggende Nolan i brystet.

- Et uhell
Allardyce var rasende over at Gerrard ikke ble utvist i 2-2-oppgjøret på Reebok Stadium mandag. Men Gerrard skjønner ikke Bolton-sjefens vrede.

- Jeg er veldig overrasket over at han prøver å gjøre et stort nummer ut av dette. Det var bare et uhell, hevder han.

- Jeg og Kevin Nolan er kamerater. Han er en god «scouser», så hvorfor i all verden skulle jeg forsøke å skade ham, spør Liverpool-kapteinen, og legger til at han pratet med Nolan etter kampen.

- Vi snakket sammen etter kampslutt. Jeg ønsket ham lykke til med resten av sesongen, og han nevnte ikke taklingen.

Trist
Men Allardyce står på sitt. Han mener Gerrard skulle vært utvist, sammen med lagkamerat Mohammed Sissoko, som var involvert i en lignende episode med El-Hadji Diouf.

- Det er svært stygt spill. Begge hendelsene er åpenbare, klare og tydelige. Jeg vet det er vanskelig for dommere å ta avgjørelser i løpet av brøkdelen av et sekund, men disse stygge taklingene må ha vært med overlegg, og det er trist, mener Allardyce.

Ufin Diouf
Heller ikke Liverpool-manager Rafael Benitez var spesielt fornøyd med dommerens innsats. Han reagerer på Bolton-spillernes, og i særdeleshet tidligere Liverpool-spiss Dioufs, oppførsel.

- De har kanskje andre regler her, men dommeren burde beskytte spillere som ønsker å spille fotball. Bolton-spillerne kastet seg ned hele tiden, og en vet jo at de liker å få firspark.

- Alle i England vet hvordan Diouf er, men i dag var det tydeligvis én som ikke hadde fått det med seg, sier spanieren.

Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp