Liverpools Steven Gerrard har vært offer for heftige spekulasjoner i forhold til framtiden sin den siste tiden, men tirsdag går kapteinen langt i å antyde at han blir værende.

Real Madrid skal angivelig har vært en av klubbene som har jaktet 29-åringen, men den spanske storklubben skal ha gitt opp jakten da Liverpool krevde for mye for sin stjerne.

Hinter om å bli
Mandag ble det også klart at Joe Cole blir å finne i Liverpool-drakt neste sesong, noe som skal ha overbevist Gerrard til å bli.

- Det er en fantastisk signering. Jeg kjenner Joe godt fra landslaget, og vet at han er en førsteklasses spiller, sier Gerrard ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

- Han har bevist over en lengre periode at han holder mål i Premier League - noen ganger mot oss - så det skal bli helt fantastisk å spille sammen med han i den røde drakten, sier Gerrard med et klart hint om at han blir værende i Liverpool.

Gerrard har vært i Liverpool siden han var fjorten år gammel, og er en av få lokale spillere som er igjen hos de røde. Sammen med Jamie Carragher har han lenge utgjort den lokale stammen i laget, og er en av fansens store favoritter.

Møtte Hodgson
29-åringen har også tidligere sesonger blitt linket bort fra Anfield, men det var Liverpool svake innsats forrige sesong, samt økonomiske problemer, som var roten til alle spekulasjonene denne gangen. Spekulasjonene har også blitt sterke siden det har vært stille fra Gerrard angående alle ryktene.

- Jeg ønsket å møte Roy Hodgson privat før jeg kommenterte noe, og etter å ha gjort det, må jeg si å være imponert over planene hans for denne klubben, sier Liverpool-stjernen.

Liverpool åpner sesongen mot Arsenal den 15. august, og da blir Gerrard etter alle solemerker å finne på banen. Manager Roy Hodgson forteller også at klubben jakter flere forsterkninger.

- Vi må forsterke troppen for å oppnå de målene vi har satt oss. Reaksjonene vi har fått på signeringen av Cole har vært fantastiske, og vi er også strålende fornøyd, sier han til TalkSport ifølge liverpool.no.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!