Gå til sidens hovedinnhold

Gerrard fryktet Suárez-exit

- Ingen jobbet hardere enn meg for å overtale ham til å bli.

I helgen var Luis Suárez tilbake for fullt med to scoringer, men det er ikke lenge siden spissen ønsket seg bort fra Liverpool.

Lørdag viste Suárez og Daniel Sturridge at klubben endelig kan ha skaffet seg spissparet de har savnet i flere sesonger.

Begge kom på scoringslisten da Sunderland ble slått 3-1 søndag. Suárez' to mål var hans første siden han kom tilbake etter å ha vært utestengt i ti kamper for å ha bitt Chelseas Branislav Ivanovic i en kamp i april.

Episoden ble startskuddet på en lang overgangssaga. Suárez ønsket seg bort fra Liverpool i hele sommer, men klubben nektet å selge ham.

Tæret på klubben
Nå virker det som om den kontroversielle spissen blir i klubben, minst ut denne sesongen.

Kaptein Steven Gerrard sier sommerens spekulasjoner tæret på alle i klubben.

- Når du har en spiller som er så god som Luis, vet man at alle de store klubbene vil ha ham. Jeg våknet hver morgen og håpet at ingenting skulle skje, og at han fortsatt var i klubben, sier Gerrard, ifølge Sky Sports.

Arsenal var den eneste klubben som bekreftet å ha lagt inn bud på spissen, men Liverpool var standhaftige. Suárez var ikke til salgs, uansett pris.

- Ingen jobbet hardere enn meg for å overtale ham til å bli, og han vet akkurat hva jeg synes om ham. Jeg visste at sjansene våre ble bedre så lenge han ble i klubben.

Mange suspensjoner
I tillegg til å bite Ivanovic har Suárez vært involvert i flere kontroversielle episoder i karrieren.

Også da han spilte i nederlandske Ajax ble Suárez dømt for å ha bitt en motspiller. Da ble han utestengt i sju kamper. Noen måneder etter at han kom til Liverpool ble han utestengt i åtte kamper for rasehets mot Manchester Uniteds Patrice Evra.

- Han har aldri gitt oss problemer. Han er kommet sterkt tilbake. Mange spillere i hans posisjon ville sluttet å jobbe for laget, men han er ikke den typen, sier Gerrard. (©NTB)

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken