Gå til sidens hovedinnhold

Gerrard har fått skadedommen

Og Liverpool-kapteinen kan smile.

Mange Liverpool-supportere satte nok pinten i halsen da Steven Gerrard luntet av banen etter 33 minutter i Englands landskamp mot Nederland onsdag. Skulle «Captain Fantastic» få et nytt langt skadeavbrekk?

Det enkle svare på det er: Nei.

Torsdag gjennomgikk Gerrard en sjekk av hamstringen, som man fryktet var ødelagt, og resultatene viser ingen alvorlig skade i låret.

Det betyr at Gerrard vil være tilbake på banen relativt snart, selv om det er tvilsomt om manager Kenny Dalglish vil ta sjansen på å bruke ham i lørdagens kamp mot Arsenal.

Dalglish har for øvrig ingen problemer med at Englands vikarierende landslagssjef Stuart Pearce brukte Gerrard i sin startellever mot Nederland, etter at 31-åringen spilte 120 minutter i ligacupfinalen søndag.

- Vi hadde ingen avtale med England, og det handler om å ta var å spillerne. Jeg har stor respekt for Pearcey. Han mente Gerrard var klar til å spille. Steven kunne ha vært her (i Liverpool) og like gjerne skadet seg på trening, sier Dalglish.

- Dersom jeg ledet laget, ville også Steven spilt. Det er aldri noen overraskelse for meg at folk tar ut Steven Gerrard på laget sitt. Dersom Uansett hvilket lag i verden jeg ledet, ville jeg tatt ut Steven Gerrard, understreker skotten.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken