ENGLAND - UNGARN 2-1:

VM i Sør-Afrika ble en gedigen skuffelse for Fabio Capellos engelske lag.

I lagets første kamp etter flausen i sommerens mesterskap, mot Ungarn, valgte Fabio Capello å ta inn mange nye fjes i troppen. Likevel var de tyngste navnene nok en gang på banen for de tre løvene.

John Terry, Ashley Cole, Gareth Barry, Frank Lampard, Wayne Rooney og Steven Gerrard representerte gutta som skuffet i VM.

Og onsdag var det nettopp en av disse som skulle redde Fabio Capello fra nok en skuffelse. For etter en positiv førsteomgang, til tross for bare én målsjanse, skulle Ungarn sjokkere på Wembley.

Tottenham-stopper Michael Dawson skulle skjerme en ball ut, men Zoltan Gera snappet kula og slo ut til Vladimir Koman. Han skjøt via Everton-spiller Phil Jagielka og forbi en utspilt Joe Hart i England-buret.

Men svaret skulle komme og det på vakkert vis. Bare sju minutter etter Ungarns sjokkledelse sørget Steven Gerrard for å roe de engelske nervene.

Et skudd fra like utenfor Ungarns felt fant veien til nettmaskene. Og kapteinen var ikke ferdig med det.

Fire minutter etter sitt første mål satte han sitt andre. Han mottok en pasning fra Ashley Young, dro av en mann, spilte den forbi en annen før han satte ballen i mål.

Det var nok til å gi England ledelsen og til slutt seieren. Det ble nemlig ingen flere mål i kampen og England tok dermed en viktig seier.

Selv om kampen i seg selv ikke gir poeng eller betyr noe særlig, ville uavgjort eller tap hjemme mot Ungarn vært som bensin på det bålet som brenner under Fabio Capellos ben.

Nå får han i alle fall noe arbeidsro inn mot starten på EM-kvalifiseringen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!