Gå til sidens hovedinnhold

Gerrard slår tilbake mot Ferguson

- Jeg avslo umiddelbart, sier Steven Gerrard.

Alex Ferguson skrev i sin bok at han ikke så på Steven Gerrard som «topp, toppspiller». Nå slår Liverpool-kapteinen tilbake.

Ifølge Gerrard skal den tidligere Manchester United-manageren to ganger ha forsøkt å signere midtbanespilleren.

- Jeg fikk et brev fra dem. De ønsket å signere meg for sju år da jeg bare var 13 år gammel. Deretter prøvde han igjen å hente meg tidlig i 2002/03. Jeg avslo åpenbart. Utover det tenker jeg ikke så mye på det (han skriver), sier Gerrard til BT Sport.

Fan av Ferguson
Ifølge Daily Mirror tar ikke Gerrard seg veldig nær av det Ferguson skriver i biografien.

– Jeg ble litt satt ut da jeg leste hans kommentarer om at jeg ikke var en topp, toppspiller, men jeg mister ikke nattesøvnen av det. Alle har rett til å ha sin egen mening. Jeg er stor fan av Alex Ferguson, og det han har gjort i fotballen er fantastisk. Det er også årsaken til at han solgte så mange bøker den første uken, sier Gerrard.

Chelsea fristet
Liverpool-kapteinen hevder en overgang til United aldri var aktuelt, men innrømmer at han lot seg friste da Chelsea kom på banen i sin tid.

- Det var fristende, for det skjedde store ting i Chelsea. De brukte enorme pengesummer, og Liverpool slet på den tiden. Mitt forhold til Rafa Benitez (manager) var også litt opp og ned, sier Gerrard. (©NTB)

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken