Tyskland er et av lagene som har imponert mest i VM så langt, spesielt i åpningskampen mot Australia.

England har på sin side ikke imponert noen, og måtte kjempe hardt for å ta seg videre åttendedelsfinalen. At de endte på andreplass i gruppa betyr altså at de møter nettopp Tyskland i søndagens åttendedelsfinale.

Alternativet hadde vært Ghana.

Nå hevder Englands veterankeeper David James han er glad for at det ble Tyskland.

LIVE SØNDAG 16.00:
Tyskland - England

Slik spilles 8.-delsfinalene i VM!

Grundige forberedelser
- På mange måter hadde Ghana vært en vanskeligere motstander. De ser ut til å være et mer «fritt-flytende» lag, sier James til Sportinglife.com.

- Men uansett hvem motstanderen er, må vi gjennom den samme prosessen for å identifisere styrkene og svakhetene. Det er tross alt Tyskland vi spiller mot, og vi gleder oss til å gjøre det til en spesiell dag for England, understreker han.

James forbereder seg på en eventuell straffesparkkonkurranse ved å studere YouTube-klipp, men tror ikke det blir straffesparkkonkurranse.

- Et bedre lag
- Jeg er oppriktig trygg på at med dette laget, så blir ikke straffesparkkonkurranse et tema. Vi er et bedre lag enn Tyskland. Vi slo dem nylig 2-1 i Berlin, en kamp vi burde vunnet enda mer komfortabelt, sier James – som også bekrefter at han skal ut på klubbjakt etter VM.

Spill med Portsmouth på nest øverste nivå, frister ikke.

- Selvfølgelig vil jeg fortsette med fotball, og jeg ønsker å spille i Premier League. Men framtiden er ikke noe jeg tenker på akkurat nå, sier han.

PS. Ifølge Sportinglife.com er samtlige 23 spillere i den engelske troppen spilleklare til søndagens kamp, også Ledley King, som skadet seg tidlig i VM.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!