Gå til sidens hovedinnhold

Gift kvinne søker dogging-partner

«Vi avtaler tid og sted, du kommer som avtalt på meg bakfra, tar deg til rette og drar ned buksene mine¿»

(iOslo.no) Slik annonserer den tilsynelatende gifte kvinnen etter fremmede sexpartnere på et nettsted. Kvinnen, som søker partnere i Oslo, Bærum og Akershus går langt i å beskrive hvordan en villig fremmed kan benytte henne som et sexleketøy. Fast partner er hun ikke interessert i.

Lenger ned på den samme tiden kommer tilbakemeldingen fra en som har prøvd ut tilbudet. Ifølge ham er det flere gifte jenter i Oslo-området som benytter seg av denne typen kontakttjeneste.

- Ikke utbredt
Siv Gamnes er daglig leder for Klinikk for seksuell opplysning. Hun tror ikke trenden er så utbredt som media vil ha det til, og sier tradisjonell sjekking kan være like risikofylt.

- Det er ikke tvil om at all ubeskyttet sex bærer med seg en viss risiko. Sånn sett kan du være like uheldig hvis du bare er ute på byen, enn hvis du finner en dogging-partner, sier Gamnes til iOslo.no.

Spør om basic-ting
Hvert år har Klinikk for seksuell opplysning cirka 8000 ungdommer under 25 år som tar kontakt. Når Gamnes selv ikke har hørt om dogging, så tviler hun på at dette er spesielt utbredt.

- Nei, vi har ikke hørt om dette før. Vi spør de som vil ha hiv-test om de har utsatt seg for risiko. Det er en del som svarer ja på det, og da spør ikke vi mer om nøyaktig hvordan de har utsatt seg for risiko, sier Gamnes.

- Det jeg opplever med den ungdommen, er at den vanlige ungdom driver ikke med de uvanlige tingene. De vi får besøk av urer på helt basic-ting. I media kommer de ekstreme variantene frem. Der fremstår som om alle driver med anal-sex, og sånn er det ikke, sier Gamnes.

Les flere saker på iOslo.no.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå