Gå til sidens hovedinnhold

Giftet seg med sex-sadist

For ett år siden ble Krista (18) reddet fra den sadomasochistiske Emenkaya-sekten. I dag giftet hun seg med sin egen overgriper, sektlederen Uffe Hove, som soner for sex-drap.

Den danske kvinnen, Krista Bindslev Christensen - nå Krista Hove, var disippel i Emenkaya-sekten. I denne sekten ble hun seksuelt misbrukt av Uffe Hove før han ble fengslet i sju år for dødelig sex-vold, skriver Jyllands-Posten.

I begynnelsen av mai i fjor fant dansk politi den da 17 år gamle jenta i et hulrom på loftet til sex-kulten.

Viet i dag
Krista fylte 18 år den 13. januar i år. Torsdag giftet hun seg med Uffe Hove mens han hadde permisjon i fem timer fra fengslet hvor han soner. Vielsen fant sted klokka 11 på rådhuset i Århus.

Som 14-åring flyttet Krista inn i Uffe Hoves kollektiv sammen med moren. Der ble de en del av Emenkaya-sekten som hyller sadomasochisme

Moren forlot etter hvert sekten, og ville ha med seg datteren. Men Krista nektet til tross for at hun ble seksuelt misbrukt av Uffe Hove. Hun ble til slutt fjernet med makt, men stakk senere av fra de sosiale myndighetene.

- Fortjente pisk
Naken, med vekter hengende fra halsen og hendene bundet på ryggen ble en dansk kvinne pisket til døde av sin Hove.

- Hun var en slavekvinne som fortjente å bli straffet, sa sektlederen under rettssaken mot ham i juni 2002.

I tillegg til drap sto kultlederen også tiltalt for å ha hjernevasket og grovt utnyttet et stort antall psykisk syke kvinner.

«Slavetøser»
Et kvinnelig sektmedlem forklarte lagmannsretten i Viborg at Hove var naturlege. Han regjerte sitt eget lille kongerike i form av den nyreligiøse Emankaya-klanens tre kollektiver i Randers i Danmark.

Kollektivet hadde nesten utelukkende bare kvinner med svak psykisk helse som medlemmer. Flere hadde vært under psykiatrisk behandling når de oppsøkte den selvlærte «sanse-terapeuten».

«Slavetøser» yndet Hove å kalle de fem-seks kvinnene han omgav seg med.

- Vi gjorde som han sa. Han var jo herskeren, sa kvinnene når de én etter én forklarte seg som vitner.

Ifølge Ekstra Bladet virket flere av kvinnene som vitnet i rettssaken hjernevasket.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene