Det siste året har vært preget av skandaler for Ryan Giggs. Først ble det kjent at han hadde vært utro med Big Brother-kjendisen Imogen Thomas, så kom det fram til at han hadde vært bortpå Natasha Giggs, kona til broren Rhodri.

I forbindelse affæren med Imogen Thomas fikk Ryan Giggs gikk Manchester United-spilleren til sak mot Thomas og anklaget henne for utpressing. I april i fjor fikk også en rettslig kjennelse på at ingen medier hadde lov til å bruke navnet hans i omtale av saken. Engelske aviser kunne bare kalle saksøkeren for CTB i omtale av saken.

Ville saksøke Twitter
Men ønsket om å forbli anonym gikk i vasken.

Blogg: Først knebler bimbodame i senga, så knebler de media

Hvilken fotballstjerne det dreide seg om ble raskt kjent på Twitter, og til og med i en debatt i parlamentet navnga Giggs i forbindelse med saken.

I etterkant har Giggs forsøkt å saksøke Twitter i sakens anledning, men denne uken ga Ryan Giggs opp kampen for anonymitet.

- Han har samtykket til at anonymiteten oppheves, sier Giggs advokat Hugh Tomlinson.

Vil fortsatt saksøke aviser
Nå venter Giggs på en avgjørelse i rettssystemet på om han kan gå til sak mot Rupert Murdoch-selskapet News Group Newspapers, for tort og svie på grunn av medienes omtale av saken.

Giggs droppet i desember i fjor kravet mot Imogen Thomas.

Giggs krever også et permanent rettslig forbud mot å bruke ytterligere privat informasjon om ham.

En formell feil gjort av Giggs’ advokater gjør at det kan bli vanskelig å gå videre med saken, og Giggs må derfor vente på videre behandling av saken i domstolen.