Skal det være, så skal det være. Spør den tyske syklisten Stefan Schumacher. Først testet han positivt på CERA under Tour de France. Så gikk han i dopingjegernes felle og testet positivt på det samme stoffet også under OL i Beijing.

Allerede utestengt
Tirsdag ble det kjent at nye analyser av prøver tatt under OL avslørte seks nye tilfeller av doping. Nyhetsbyrået AP meldte at det dreide om to syklister, tre friidrettsutøvere og en vektløfter.

Onsdag bekrefter det tyske sykkelforbundet BDR at Stefan Schumacher (27) er en av de dopingtatte.

- Forbundet har videresendt dokumentasjonen til Schumacher. Han kan nå be om en analyse av B-prøven, sier en talsmann for BDR til nyhetsbyrået Reuters.

Schumacher er allerede utestengt i to år som følge av avsløringene under Tour de France.

Sølvvinneren jukset
Allerede tirsdag ble det kjent, men ikke bekreftet, at den andre syklisten med positiv test var den italienske sølvvinneren Davide Rebellin.

Den italienske olympiske komiteen (CONI) har åpnet en etterforskning mot 37-åringen, som også har innledet 2009-sesongen på imponerende vis.

Rebellin er selvfølgelig suspendert fra Diquigiovanni-laget.

Også gullvinner avslørt
Onsdag bekrefter også den olympiske komiteen i Bahrain at de har mottatt informasjon om at 1500-meterløperen Rashid Ramzi er en av de tre friidrettsutøverne som har avlagt positiv prøve.

Ramzi vant gull på distansen, Bahrains første OL-gull noensinne.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).