Gå til sidens hovedinnhold

- Gir Benteke et ultimatum

«- Få orden på hodet, gutt!».

Tidligere denne uken ble det klart at Christian Benteke skal ha bedt om å forlate Aston Villa. Birmingham-klubben har også bekreftet dette.

Ifølge flere engelske aviser så skal prislappen til spissen ligge på rundt 25 millioner pund.

Det er en pris ikke alle er villig til å betale for en spiller som kom fra belgisk fotball så sent som i fjor sommer. Store klubber skal likevel være interessert.

Tottenham har blitt nevnt, og det samme har Liverpool og Chelsea. Spekulasjoner i England hevder at Tottenham kanskje er nærmest en avtale for spissen.

- Få orden på hodet
The Sun skriver at Spurs er villig til å tilby Villa én spiller, pluss penger for belgieren. Jake Livermore, Benoit Assou-Ekotto, Scott Parker og Tom Huddlestone er å velge mellom.

Nevnte Huddlestone skal imidlertid være svært nær ne overgang til Sunderland verdt seks millioner pund.

Aston Villa skal likevel ha et håp om at Benteke forandrer mening og trekker tilbake overgangssøknaden. Manager Paul Lambert er derfor villig til å gi spissen litt betenkningstid.

Det er Daily Star som torsdag skriver at Lambert vil gi 22-åringen en uke til å få «orden på hodet». Om ikke, så vil han bli satt ut i kulden hos Birmingham-klubben.

Lokalavisen Birmingham Mail skriver at Benteke vil bli solgt tidlig i august, med mindre han ombestemmer seg i løpet av kort tid.

Lambert skal også være bekymret for at Bentekes oppførsel vil ødelegges måljegerens forhold til fansen. Belgieren ble en stor favoritt etter 23 mål i debutsesongen for Villa.

Tøff Lambert
Den skotske manageren har også tidligere vist at han ikke er redd for på sette stjerner på plass. Darren Bent, Shay Given, Alan Hutton og Stephen Ireland har alle fått merke det.

De fire nevnte spilleren kostet Aston Villa rundt 40 millioner pund til sammen, men Lambert har ikke latt prislappen trumfe oppførsel og prestasjoner på banen.

Benteke kom for øvrig på kant med sin gamle klubb, Standard Liege, i fjor sommer, da han krevde en overgang til nettopp Villa. Den engelske klubben hentet ham for 5,5 millioner pund.

Benteke var ikke med da Aston Villa startet sesongoppkjøringen mot SV Rodinghausen onsdag, en kamp som endte 1-1. Danske Nicklas Helenius scoret for Villa.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken