Gå til sidens hovedinnhold

Gir opp Fabregas og Ronaldo

Real Madrid gir opp superduoen.

Real Madrids sportsdirektør Predrag Mijatovic har gjentatte ganger i media hyllet Arsenals Cesc Fabregas og Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo. Duoen har også gjentatte ganger blitt koblet til den madridske storklubben.

- Umulig
Nå antyder Real Madrid at de ikke lenger vil kaste bort tiden på å forsøke å hente Ronaldo og Fabregas. Både United og Arsenal har gjort det klart at de ikke er interessert i å selge. Spillerne har også gjort det klart at de stortrives der de er.

- Cristiano Ronaldo er i en stor klubb i Manchester United. Jeg ser på han som en umulig signering, sier Mijatovic til Radio Marca, ifølge SkySports.

Han sa noe i samme retning om Fabregas.

- Vi er ikke den eneste klubben som kunne tenke oss en spiller som Cesc, men han tilhører en stor klubb i Arsenal, og det er en nesten umulig signering. Jeg er klar på at vi ikke kommer til å kaste bort tid på ting vi ikke kan gjøre noe med, sa han videre.

Følger mange
Mijatovic sa også at klubben vil være mer konservativ på overgangsmarkedet i fremtiden. Real Madrid har også vært koblet til Fernando Torres og David Albelda.

- Ja, vi følger mange spillere og evaluerer mulige nye spillere, men ikke nå.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin