Gå til sidens hovedinnhold

Gir seg i Byåsen

Trønderne må nå ut på lederjakt, ettersom både Per Jørgensen og Tore Strømøy gir seg etter sesongslutt.

Det melder TV2 Sporten tirsdag kveld.

- Jeg gir meg i klubben etter sesongslutt. Dette var også utgangspunktet da jeg tok jobben for tre år siden, sier daglig leder Per Jørgensen til TV-kanalen.

På disse tre årene har klubben økt omsetningen fra én til seks millioner kroner. Også styreleder Tore Strømøy føler at hans oppdrag er utført - og forlater Byåsen etter sesongslutt.

- Jeg har hatt et meget godt samarbeid med Tore, sier Jørgensen som oppgir kompisens beslutning som en av hovedgrunnene til at han selv også valgte å trekke seg ut.

Styreledervervet i Byåsen er tema under styremøtet i klubben tirsdag kveld. Men da hadde Strømøy allerede fortalt valgkomiteens medlemmer om sin avgjørelse.

På tross av sportslig suksess har sesongen vært kronglete for trondheimsklubben. Blant annet presset spillergruppen på for å få fjernet trener Olivier Jensen og Jørgensen selv fra klubben i desember. Dansken ble langtidssykemeldt bare to dager før Champions League-kampen mot russiske Lada Togliatti. Jørgensen innrømmer overfor TV2 at denne turbulensen ble tung å bære for hans lederverv.

Inn kom i stedet trener Arne Høgdahl, men han sliter med å kombinere trenerkarierren med kona Mias trenerverv i Levanger. På styremøtet ble derfor Glenn Oustorp diskutert som ny trener i klubben.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen