Gå til sidens hovedinnhold

Gjør som 22.000 andre bileiere

Nettavisens gratistjeneste hjelper stadig flere nordmenn med å spare penger på bilen.

Denne artikkelen er skrevet av Nettavisens avdeling for forretningsutvikling og inneholder kommersiell informasjon om Nettavisens tjeneste Bileier.no.

Bileier.no er blitt en stor suksess på rekordtid, og i skrivende stund har hele 22.117 bileiere registrert seg på nettstedet.

Bileier.no er en gratistjeneste som gjør hverdagen lettere og billigere for Norges bileiere. Du kan blant annet bruke tjenesten til å innhente anbud på verkstedsarbeid, slik at det er en enkel sak å finne frem til det billigste verkstedet i ditt område når bilen din må på kontroll eller den skal repareres.

Her kan du lese om Trond Due fra Buskerud som sparte overraskende mye penger ved å bruke Bileier.no til å orientere seg i markedet før han valgte verksted til kilometerservicen.

Bileier.no er langt fra bare en anbudstjeneste for verkstedarbeid. Du kan også bruke tjenesten til å bli minnet om når bilen din skal til EU-kontroll. Nye regler gjør at bileierne ikke lenger blir varslet om dette av myndighetene. Bileier.no har derfor utviklet en gratis varslingstjeneste på e-post som gjør at du får beskjed i god tid før det er din tur.

Gå inn på Bileier.no her. Det kan lønne seg – uansett om du skal ha reparert bilen eller ønsker å bli varslet om EU-kontroll.

Er du verkstedseier? Les her: Har tjent 800.000 på ny tjeneste

Slik fungerer Bileier.no
Nettavisens gratistjeneste Bileier.no er blitt en stor suksess allerede få måneder etter lansering. I skrivende stund har over 15.000 lesere registrert seg for å motta anbud på verkstedjobber eller for å bli minnet på når bilen skal på EU-kontroll.

Ved å legge oppdraget ditt ut på anbud på Bileier.no, mottar du tilbud fra flere verksteder. Du får dermed en god oversikt over hva prisnivået ligger på, og du kan ta kontakt med det verkstedet som er billigst eller fremstår som mest seriøst.

Vi oppfordrer alle brukere av tjenesten til å kvalitetssjekke verkstedet så godt det lar seg gjøre før man slår til på et tilbud. Det er ikke alltid billigst er best.

Både EU-varslingen og anbudstjenesten er helt gratis og uforpliktende for brukerne.

Du kan melde deg på Bileier.no her.

Er du verkstedseier og ønsker å gi tilbud til Nettavisens lesere? Registerer deg her.

Nettavisen står også bak anbudstjensjenesten MittOppdrag.no, der du kan får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå