Gå til sidens hovedinnhold

Glapp for Middlesbrough

Med seier søndag kunne Middlesbrough klatret opp på femteplass i Premier League. Men Charlton gjorde alt de kunne for å hindre dem i det.

MIDDLESBROUGH - CHARLTON 2-2:

Første omgang var jevnspilt med relativt få sjanser. Midtbanespilleren Matt Holland fikk imidlertid satt foten på ballen og sørget for 0-1 til bortelaget.

Etter scoringen vippet kampen lenge fram og tilbake. I andre omgang presser Middlesbrough voldsomt og etter 73 minutter lykkes de. Chris Riggot setter en retur fra Kiely i mål fra fire meter.

Snaue ti minutter senere fikk hjemmepublikummet på The Riverside stadium seg en skyllebøtte. Charltons spiss Shaun Bartlett får stå umarkert inne i sekstenmeteren, og putter ballen sikkert i mål etter en pasning fra Hermann Hreidarsson.

Men Middlesbrough gav seg ikke, og kjempet tappert for en utlikning. Fire minutter før full tid fikk de belønningen. Charltons keeper Kiely reddet et skudd på kloss hold. Middlesbroughs Danny Graham stod i en tvilsom posisjon, og satte ballen i mål for hjemmelaget.

Middlesbrough var voldsomt offensive i andre omgang, og det kunne fort blitt flere mål. Charlton var heldige som fikk med seg et poeng. Middlesbrough ligger nå på sjetteplass med 42 poeng, men har kontakt med Liverpool på femte, som ligger ett poeng foran.

Her kan du lese alt om Premier Leagues 28. runde.

HTML EMBED
Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken