Gå til sidens hovedinnhold

- Gleder meg til å knuse Torres

Pepe har planene klare for Liverpool-spissen.

Fernando Torres har blitt advart. Real Madrids midtstopper Pepe har nemlig planene klare for hvordan han skal ta seg av den spanske spissen i onsdagens mesterligamøte i Madrid.

Den brasilfødte forsvarsspilleren tror at Torres vil få problemer med å skjønne hva som har truffet ham, når de to spillerne barker sammen i den første av to åttendedelsfinaler.

Pepe har nemlig rykte på seg for å være en råtass, og i kveld håper han og vise Liverpool akkurat hvorfor.

- Jeg elsker å gå i dueller med spisser som Torres, fordi jeg aldri legger noe imellom. Det er ikke noe jeg setter mer pris på enn fysiske dueller, sier han ifølge The Sun.

- Vi er begge sterke spillere, men min fordel er at han har ballen, noe jeg ikke har. Jo større, sterke og bedre motstanderne mine er, jo mer moro blir det for meg.

Røde Pepe
Pepe, som spiller landslagsfotball for Portugal, ble utvist i åttendedelsfinalen i Mesterligaen forrige sesong, da Real Madrid røk hodestups ut av cupen mot Roma.

Han innrømmer at det har blitt en del utvisninger i løpet av karrieren.

- Tidlig i karrieren min var jeg nesten mest kjent for å bli utvist. Jeg fikk rødt kort i nesten hver tredje kamp. Det gjelder å være smart, og ikke bli for ivrig når det koker.

- Nå er det så mange kameraer som dekker kampene vi spiller. Jeg har heldigvis lange tykke bein, og kan skli inn i taklinger, og dermed stoppe spissene effektivt og rent.

Pepe mener det forventes tøffe taklinger av forsvarsspillere i moderne fotball.

- Fotball er en kontaktsport, og spisser går ofte tøft til mot forsvarsspillere som meg, uten at noen sier noe. Det blir ventet at vi skal være tøffe. Men så lenge jeg går etter ballen, og ikke mannen, så er det ikke noe som er bedre enn å knuse spisser.

Rolig Torres
Torres på sin side, er ikke så bekymret. Han har gjort det til vane å gjøre forsvarere til statister de siste sesongene, og er mest opptatt av å snakke om Liverpool.

Rødtrøyene og Real Madrid har bare møtt hverandre to ganger tidligere i denne turneringen. I 1981 slo Liverpool spanjolene i finalen av den gamle serievinnercupen.

Torres tror returoppgjøret på Anfield vil bli nøkkelen til suksess.

- Det er bra vi spiller hjemme i returen. Det er små detaljer som kommer til å avgjøre. De har helt klart et godt lag, men vi er også gode nok til å vinne Mesterligaen.

- Vi er et av de vanskeligste lagene å møte i slike kamper. Klubbens historie er enorm, og vi ønsker å være en del av den. Jeg elsker å spille for en klubb med slik identitet.

Du kan følge Real Madrid - Liverpool direkte i Nettavisens livesystem fra 20.45.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken