Gå til sidens hovedinnhold

Gledet seg over FFK

Han likte at gamlelaget FFK banket Lyn, men Simen Brenne innrømmer det kriblet i beina der han satt.

FREDRIKSTAD STADION (Nettavisen): Simen Brenne var en av nærmere 13.000 tilskuere som hadde tatt seg en tur til Fredrikstads nye stadion for å bivåne åpningskampen mot Lyn. Han likte det han så.

- Dette var artig, innrømmer Lillestrøm-spilleren som gir for syv millioner fra nettopp Fredrikstad etter fjorårssesongen.

Foran et fullsatt stadion med rød- og hvit-kledde FFK-supportere var det ikke fritt for at det kriblet litt i beina til den gamle helten til Plankehaugen.

- Selvfølgelig, spesielt siden jeg ikke fikk spille åpningskampen for Lillestrøm.

Om han får spille søndagens LSK-kamp mot Odd er ennå ikke klart. Lillestrøm-trener Tom Nordlie sier til Nettavisen at Khaled Mouelhi er den eneste spilleren på midtbanen han er sikker på vil starte bortekampen. De andre to plassene er det nevnte Brenne, Kasey Wehrman og Espen Søgård som slåss om. Også Bjørn Helge Riise kan bli trukket ned i en indreløperrolle, siden Karim Essediri har imponert stort på trening denne uka, og kan gå inn på høyreflanken.

- Vi får se, men jeg håper selvfølgelig jeg får spille, sier den ferske landslagsspilleren til Nettavisen.

Brenne hadde tatt seg en kjapp tur til Fredrikstad for å besøke kjæresten Anna-Marie Augustin. Sammen kunne de glede seg over et FFK-lag som hevet seg betraktelig fra den skuffende seriedebuten mot Lillestrøm på mandag.

- De var mye bedre fremover i dag, og fikk med seg mye mer folk fremover på banen, mener midtbanespilleren.

- Men det er en vanskelig kamp å vurdere, siden de spilte mot ti mann så lenge.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis