Joe Cole står uten kontrakt i Chelsea, og er dermed fritt vilt på overgangsmarkedet. Så langt har det imidlertid stort sett vært snakk om penger, når det gjelder Bosman-spilleren.

28-åringens høye lønnskrav skal nemlig være en av grunnene til at han enn så lenge ikke har kommet til enighet med en ny klubb, til tross for at interessen skal være stor fra toppklubbene.

Både Arsenal, Liverpool og Tottenham skal ha forhørt seg om spilleren, men et lønnskrav på rundt 1,2 millioner i uken har satt en effektiv stopper for en overgang.

- Du skal få spille
Nå oppfordrer Spurs-manager Harry Redknapp sin tidligere elev i West Ham til å droppe høye lønnskrav, og i stedet konsentrere seg om fotballkarrieren.

- Jeg har trent Joe tidligere, og signerte han allerede da han var 11 år. Jeg vet hvordan han fungerer, vet at han elsker fotball, og at han trenger spilletid. Det er nettopp spilletid jeg tilbyr ham i Tottenham, sier den rutinerte manageren ifølge Daily Mail.

- Jeg har snakket mye med Joe i det siste, og gjort det klart at jeg vil ha ham hit. Han er også klar over at Tottenham er en klubb med en framtid, i motsetning til mange andre, sier Redknapp.

- Er i samtaler
Tottenham-manageren innrømmer likevel at det ikke er han som sitter med all makten ved en eventuell overgang.

- Dette er opp til klubben, Joe selv, faren hans, og vår styreformann. Han snakker med dem nå, og vi prøver å få i stand en avtale, sier Spurs-sjefen.

Redknapp kan også fortelle at han er meget interessert i å sikre seg Brasils VM-helt Luis Fabiano fra Sevilla.

- Han er helt klart en klassespiller. Men jeg er usikker på hvor mye han vil kreve i lønn. Har han en megalønn i Spania, er han uaktuell for oss, sier manageren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!