Gå til sidens hovedinnhold

Glem stranden

Du kan se langt etter solfylte dager på stranden i dagene fremover.

Både i morgen og i helgen varsler meteorologene mer regn og lave temperaturer over hele landet.

Syv grader
I Oslo er det eksempelvis ventet 14 grader og regn førstkommende søndag, mens tromsøværinger kan se frem til syv grader og store nedbørsmengder. I Bergen og Trondheim vil temperaturene holde seg godt under 20 grader.

- I morgen vil lavtrykket som ligger over Norge svekkes noe i sør, men forsterkes i nord. Det betyr at det vil komme store nedbørsmengder i Troms og Vest-Finnmark. Lenger sør er det muligheter for ettermiddagsbyger, sier meteorolog Camilla Holmebakke i Storm Weather Center til TV 2 Nettavisen.

Mer regn
Heller ikke i perioden fra torsdag til søndag er det grunn til å frykte solbrenthet, med mindre du befinner deg andre steder enn i Norge.

- I helgen vil lavtrykket som nå ligger sør for Irland bevege seg over Nordsjøen og østover Danmark før det fortsetter innover Sverige. Dette vil gi en del nedbør i Sør-Norge i helgen, særlig på søndag, sier hun.

Mandag i neste uke starter relativt bra, men allerede tirsdag kommer et kraftig lavtrykk mot Nord-Norge. Også i resten av landet er sjansene store for mer nedbør tirsdag.

For badenymfer er det imidlertid ingen grunn til å henge med hodet. Badetemperaturene synker som kjent saktere enn temperaturen i luften, og ligger fortsatt på over 20 grader en rekke steder.

Sjekk været her!

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren

Kommentarer til denne saken