- Vi har et godt lag, og er i stand til å slå alle lagene i Adeccoligaen, sa Bodø/Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen til klubbens egne nettsider før seriestarten mot Hødd på søndag.

Men mot det nyopprykkede laget fra Ulsteinvik fikk nordlendingene - med ambisjoner om å rykke opp til neste års Tippeliga - den verst tenkelige starten på sesongen, og man kan konstatere at Ingebrigtsens ord kan vendes mot ham:

Bodø/Glimt ser ut til å være i stand til også å tape mot alle lagene i Adeccoligaen.

Vakkert brassespark
Søndagens motstandere, som altså spilte i 2.-divisjon sist sesong, trengte nemlig ikke lange tiden på å gi bodøværingene en tidlig kalddusj.

Bare fem minutter var spilt da Bendik Torset utnyttet dyttet ballen videre inn i mål etter et sleivspark fra Adama Diomande, og etter hvert skulle vondt utvikle seg til verre for et for dagen svært tafatt Bodø/Glimt.

Hødd hadde initiativet gjennom hele første omgang, og det var langt fra ufortjent da Fredrik Klock stanget inn 2-0 etter 66 minutter.

På overtid ble drømmeåpningen komplett for Hødd, da Diomande på herlig vis brassesparket inn tremålsseieren for vertene.

Sjokkåpningen betyr faktisk at Bodø/Glimt innehar sisteplassen på tabellen etter første serierunde, mens man i Ulsteinvik altså nokså sensasjonelt kan juble over tabelltopp.

Poengdeling i Sandefjord
Samtidig som Bodø/Glimt gikk på sin smell, møttes to av fjorårets tippeligalag i Vestfold der Sandefjord tok imot Hønefoss.

Vertene var alt i alt det beste laget, og dominerte spesielt kampen de første 45 minuttene. Likevel ble det ingen nettkjenninger, og Hønefoss kan være godt fornøyd med ett poeng i det vanskelige borteoppgjøret.

Kongsvinger tok seg greit av Mjøndalen på Gjemselund, der det til slutt endte 2-0 etter scoringer fra Adem Güven og Olav Tuelo Johannesen.

Ham-Kams gjensyn med Adeccoligaen endte med poengdeling i 1-1 kampen mot Asker.

Sjekk alle resultatene fra søndagens runde i faktaboksen over på venstre side!

HTML EMBED