Gå til sidens hovedinnhold

Global Interplay innfrir igjen

Midtfjeld-traveren har kommet flott tilbake etter halsoperasjon, og skal normalt ta en ny seier på Drammen i kveld.

Klikk her for Nettavisens V5B-forslag

Her finner du vårt DD-forslag

9 Global Interplay kom ut etter pause og løs gane-operasjon nettopp her på Drammen 11. august. Vi lanserte ham som banker direkte, og den toppstammede 5-åringen vant enkelt fra tet. Sist på Biri gjorde hesten et flott løp fra en vond utgangsposisjon, og var meget tapper til sølv på gode 14.8. Det er V75-klasse i Global Interplay, og uten uhell runder han til enkel seier mot hestene han møter i kveld.

En megaskrell fra tet?
Fordelen med ferske tips er åpenbar, og med dagens strykning på 1 Pompano i den fjerde avdelingen sitter mange med skjegget i postkassa. Startsiden er helt avgjørende i dette sprintoppgjøret, og med endrede forutsetninger tror vi en kjempedyping kan lede fra start til mål.
7 Memory Effe er styggrask bak bilen, og Lars Anvar Kolle har ikke for vane å stå med lua i hånda. Her kan fort den foreløpige 6-prosenteren sitte i tet inn i første sving, og på Drammens korte oppløp kan det holde helt inn (med favoritten 2 Kansas Speed innestengt). En feilfri 4 Victory Håleryd er også kapabel til å slå den nå overspilte favoritten. Dette er også den første avdelingen i Dagens Dobbel, og vi har selvsagt satt opp spilleforslag også her. Laveste dd-odds er fortiden over 100!

De tre øvrige avdelingene er veldig åpne, og selv med storfavoritten Global Interplay i boet kan det igjen bli flott utbetaling på skrellbanen.

System
Vi har denne gang satt opp to ordinære forslag på hhv 108 og 405 kroner, mens vi på det største har laget et enkelt abc-system.

På systemet som fylles ut på fire bonger får vi halvert innleveringsprisen til levelige 1110 kroner.

Er du ukjent med systemspill ikke nøl med å sende oss en mail.

Kommentarer til denne saken