Gå til sidens hovedinnhold

God mulighet for Southampton

Det er et redusert Fulham som gjester St Mary's i dag.

Sportspills meny søndag:
V64 Årjäng: Bjørn Goop er til å stole på
Dobbel V5 Biri: Viser de raua?

Tippetips: Åpent El Clásico
Oddstips 1: Southampton til 2,45

Oddstips 2: Sarpsborg skal opp
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport

Det er en flott langodddsmeny som ligger foran oss. Jevnt spredd utover dagen finner vi Primera Division, Serie A og Premier League. Det er mye spennende i Tippeligaen og Adeccoligaen også. Høydepunktene er mange, for eksempel finner vi et El Clasico (Barcelona - Real Madrid) klokken 20.00 og Milano-derbyet mellom Milan og Inter.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
50. Newcastle - Manchester United H 3,55

Noen husker kanskje hvordan Newcastles Demba Ba og Yohan Cabaye scoret i 3-0-seieren hjemme mot Manchester United forrige sesong. Cabaye og Ba er ikke blitt dårligere siden sist, ikke Cisse heller for den saks skyld, og det blir kraftig skyts mot Uniteds rutinerte, men noe temposvake forsvar denne gangen. Uniteds beste forsvarsspiller Vidic er fortsatt ute. 3,55 på hjemmeseieren frister veldig, når vi vet hva Newcastle er gode for når alt klaffer.

Dagens avslag
36. Liverpool - Stoke H 1,40

Denne ser småskummel ut. Liverpool røk 2-3 her for Udinese på torsdag, og nå kommer et hardtarbeidende Stoke med Crouch på topp til Beatles-byen. Det ligger i kortene at Stoke vil legge seg lavt og slå Flo-pasninger mot Crouch, og at Liverpool vil ha ballen nesten hele tiden. Men likevel, 1,40 på Liverpool? Det blir for lavt.

Dagens spill
2,45 på Southampton i tidlig-kampen i Premier League ser for godt ut til å stå urørt, og vi starter med et tidlig singelspill denne søndagen. Deretter ser vi på toppkampen i Adeccoligaen og Mallorcas muligheter mot Granada i Primera Division.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

13. Southampton - Fulham
Premier League. Det løsnet for Southampton for to uker siden da de tok sesongens første seier med 4-1 mot Aston Villa på dagens bane. Siden tapte de 1-3 borte mot Everton, men nå har de sett at de kan vinne i Premier League, og Rickie Lambert er oppe i fire ligamål. Med 1-0-5 på de seks første er Southampton foran både Norwich og QPR. I dag trengs det en ny, god hjemmekamp med topp innsats for å klatre opp fra bunnen.

Schneiderlin (m) kan være tilbake fra skade. Jack Cork (m) er trolig ute igjen. Det ser bra ut med laget og dette er troppen:

K Davis, Gazzaniga, Boruc, Richardson, Butterfield, Stephens, Clyne, Fox, Shaw, Yoshida, Hooiveld, Fonte, Seaborne, Ward-Prowse, Do Prado, Chaplow, De Ridder, Ramirez, Lallana, Schneiderlin, Puncheon, S Davis, Lambert, Rodriguez, Mayuka.

Fulham har kommet greit i gang med hjemmeseire mot Norwich og West Bromwich, samt en mer sjelden borteseier, mot Wigan. De pleier ikke vinne så veldig mange bortekamper i løpet av en sesong, men denne gangen har de hvertfall fullt fokus i England og ikke i Europa League. Fulham har tapt borte for West Ham og Manchester United, samt 1-2 hjemme for Manchester City forrige runde.

Det ser ut til at Fulham må stille redusert i dag. Petric (a), som har scoret tre av lagets mål, skadet seg på trening nylig og står trolig over. Også Berbatov (a), som har scoret to mål, er trolig ute. Manager Jol gir ham 10 prosent sjanse til å få spilletid. Simon Davies og Mahamadou Diarra er også ute. En foreløpig tropp ser slik ut:

Schwarzer, Stockdale, Riether, Kelly, Hangeland, Hughes, Senderos, Baird, Smith, Riise, Briggs, Sidwell, Duff, Richardson, Kacaniklic, Kasami, Karagounis, Frei, Dejagah, Ruiz, Petric, Rodallega, Trotta.

Her forventer vi mye av Southampton. Nå har de sett at det går an å slå de middels sterke lagene på St. Mary's, og Fulham uten Petric og Berbatov er ikke noe stort bortelag. Om Hangeland og Riise er kjappe nok til å henge på Lambert, er også et spørsmål vi stiller oss. 2,45 for denne hjemmeseieren ser bra ut og spilles som singel. Innsats 100 kroner, og merk spillefrist allerede klokken 14.25.

13. Southampton - Fulham 2,45 3,00 2,45

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken