Gå til sidens hovedinnhold

Godkjent start av Tutta

Suzann Pettersen sesongdebuterte på LPGA-touren med en runde på 73 slag i SBS Open torsdag.

Det er nok til en foreløpig delt 44. plass.

27 spillere kunne ikke fullføre gårsdagens runde på grunn av mørke. Spillet ble utsatt fra formiddagen av på grunn av uvær, og banen var søkkvåt gjennom hele den første runden. Spillerne fikk faktisk lov til å løfte ballen på fairway, tørke og rengjøre den, og så plassere den tilbake igjen.

Veteran-golf
Suzanns runde besto av to birdies, tre bogeys og resten par. Hun var aldri under par.

Med det meste av fokuset rettet mot alle de nye ungdommene, var det veteranene som viste veien på den første runden. Grace Park gikk en gnistrende og feilfri 66-runde, og leder med to slag ned til et firkløver bestående av Sherri Turner, Allison Hanna, Meena Lee og Becky Iverson.

Iverson har fortsatt fire hull igjen å spille. Sherri Turner er for øvrig den eldste spilleren på banen i en alder av 49.

Det var knyttet store forventninger til ungjentene Morgan Pressel og Ai Miyazato (som vant LPGA-kvaliken i høst med 12 slag, journ.anm) før torsdagens runde. Ingen av dem er ferdige ennå, men de ligger godt an. Pressel er tre under par, mens Miyazato ligger an til en score på 71 slag.

Ni over par
Paula Creamer, som ble nummer to på pengelisten i fjor, slet imidlertid mer. Hun er to over par etter 17 spilte hull.

Andre spillere som også slet på første runde av SBS Open på Hawaii, er Lorena Ochoa (75 slag), Laura Davies (78) og Liselotte Neumann (81). Den svenske jenta ligger helt sist etter første dag.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken