Gå til sidens hovedinnhold

Godset om Fossum-bud: - Fortsatt i tenkeboksen

Fortsatt ikke enig med Hannover.

Sportslig leder i Strømsgodset, Jostein Flo, forteller til Nettavisen tirsdag at klubben fortsatt er i tenkeboksen når det gjelder budet de har mottatt fra tyske Hannover 96 på Iver Fossum.

- Vi er ikke enig med Hannover om noen ting, sier Flo til Nettavisen.

Ifølge Drammens Tidende skal det være snakk om et tosifret millionbeløp Bundesliga-klubben har kommet med.

- Vil bruke tid

Strømsgodset har også mottatt et bud fra belgiske Gent på Gustav Wikheim. Det at flere av de sentrale spillerne til Godset kan være på vei bort skaper utfordringer for klubben.

- Vi har fått et bud, men det har ikke blitt noen enighet. Vi har attraktive spillere og vi kommer til å bruke litt tid på å kartlegge situasjonen, forteller Godset-lederen.

Trolig vil klubben fortsatt bruke et par dager til før de kommer frem til noen beslutning med tanke på budene som har kommet inn.

Iver Fossum hadde en strålende sesong i årets Tippeliga, og det kommer ikke som noen overraskelse at utenlandske klubber er interessert i å hente ham.

Håper å ta steget

Selv fortalte han Nettavisen forrige måned at han håper å ta steget til en større klubb «innen et par år, i hvert fall».

- Skal jeg bytte klubb, blir det til utlandet. Godset er et topplag, så det er ikke vits å bytte til en annen norsk klubb, sier han.

Nettavisen kåret Iver Fossum til årets unge spiller i Tippeligaen. Les intervjuet med Godset-talentet her.

Kommentarer til denne saken