Gå til sidens hovedinnhold

Godset ydmyket av Vålerenga

Osloklubben knuste mesterne med 6-1.

STRØMSGODSET - VÅLERENGA 1-6:

Strømsgodset er regjerende seriemester, men lørdag virket det ikke akkurat sånn. Drammensklubben ble nemlig most av Vålerenga på Marienlyst.

Oslolaget scoret hele seks ganger, mens Godset bare scoret én gang.

Trener Ronny Deila stilte ikke med helt toppet mannskap, men flere av klubbens profiler var på banen under det ydmykende tapet.

Det var imidlertid vertene som tok ledelsen i Drammen, etter en halvtimes spill. Lars Christopher Vilsvik la inn og VIF-keeper Gudmund Kongshavn rotet det til, slik at Mounir Hamoud ved bakre stolpe kunne sende kula i nettet.

Bare sju minutter senere kom utligningen. Diego Calvo fant Nicolaj Høgh med en corner og den danske stopperen stusset ballen i mål fra kort hold.

Lik etter var det duket for Daniel Fredheim Holm. VIF-spilleren fikk tilbake ballen etter en corner han selv hadde slått og satte inn 2-1-målet.

2-1 sto seg til pause, men etter hvilen fortsatte målene og trille inn.

Vidar Kjartansson sørget for Vålerengas tredje scoring, og bare et par minutter senere var samme mann på farten igjen og sørget for 4-1.

Unggutten Herman Stengel ville også være med på moroa og ordnet 5-1.

Kjartansson er ny i Vålerenga denne sesongen og islendingen ser ut som en god signering. Spissen fikk lov å sette punktum med sitt tredje mål for dagen.

Tippeligaen starter 28. mars og da møtes Molde og Vålerenga i første kamp. Strømsgodset får besøk av Start et par dager senere.

Kommentarer til denne saken