Gå til sidens hovedinnhold

Goodson strammer inn

San Jose Earthquakes og Clarence Goodson skal til sluttspillet i MLS og da er kun tre poeng godt nok hjemme mot Colorado i kveld.

Sportspills meny onsdag:
V4 Jägerso: Mer galoppsuksess i Sverige?
V65 Bjerke: Hansen spiller dem vekk

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Champions League for kvinner, MLS og brasiliansk Serie A

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Seattle Sounders FC - Vancouver Whitecaps FC

Seattle Sounders gikk på et forsmedelig 1-5-tap mot Colorado Rapids sist og misbrukte dermed også sjansen til å gå til topps i Western Conference. Ligger likevel godta an med tanke på sluttspillet og kan være klare for playoff-runden med seier i kveld. Har en solid stall med spillere som innehar Premier League erfaring, men både Obafemi Martins, Clint Dempsey og Djimi Traore var skadet mot Rapids sist og er usikre til kveldens kamp. Må i tillegg greie seg uten Brad Evans and Eddie Johnson som er tatt ut i landslagstroppen til USA. Står med gode 10-4-1 hjemme i Seattle, hvor de ikke har tapt siden mars.

Whitecaps har kniven på strupen og trenger desperat poeng for å nå sluttspillet. Ligger seks poeng bak Rapids som innehar den siste playoff-plassen. Vært en høyst variabel sesong for Vancouver som står med 11-9-11 totalt. Har en giftig spiss i brasilianeren Camilio som ligger på andreplass i skytterligaen med atten mål på 29 kamper. Hovedtrener Sigi Schmid uttaler at laget vil i ligge lavt i dagens oppgjør, men også angripe når anledningen byr seg. Har ikke bedre enn 3-4-8 på fremmed gres, men viste godet takter når Montreal Impact ble slått 3-0 i forrige bortekamp.

Seattle kan skilte med gode tall hjemme, men laget viste seg meget sårbare uten sine profiler sist. Ser ut til å måtte klare seg uten flere av sine beste i kveld også, og det gjør at vi tror Whitecaps kan hente poeng. Vancouver vant det omvendte oppgjøret 2-0, og vi prøver oss med et frekt langskudd på ny seier til gjestene til 3.50 i odds.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
San Jose Earthquakes - Colorado Rapids

Med sluttspillet i sikte har San Jose Earthquakes fått opp dampen i MLS, men fjorårets Western Conference vinner står likevel i fare for å bli utelatt når tre kamper. Etter en høst variabel sesong med 12-8-11 totalt ligger Earthquakes fire poeng bak dagens motstander, som på sin femteplass innehar den siste billetten til sluttspillet. Hovedårsaken til tabell-plasseringen ligger i poengfangsten på bortebane, hvor de har svake 3-3-10, men med økende press har San Jose vist styrke med å vinne sine to siste på fremmed gress, mot serieleder Real Salt Lake og tabelljumbo Chivas.

Laget viser seg derimot fra en helt annen side på hjemmebane, hvor de står med 9-5-1, og er uten tap siden mars. Ble holdt til 0-0 i forrige kamp mot Vancouver Whitecaps, men vant før det seks strake på Buck Shaw Stadium.

Slet innledningsvis i sesongen med svakt forsvarsspill, men etter klubben i sommer hentet inn Clarence Goodson (eks Bröndby) og Jordan Stewart (eks Coventry) ser det mye bedre ut bakover. Har også styrket midtbanen med Jamie Alas som er på lån fra Rosenborg.

Skademessig ser det bra ut, men laget må greie seg uten høyrebacken Steven Beitashour som er tatt ut i landslagstroppen til Iran.

Colorado Rapids beholdt grepet om femteplassen med 5-1-seieren over Seattle Sounders sist. En solid opptreden, men det skal nevnes at Seattle manglet flere sentrale spillere. Rapids har levert gode tall hjemme hvor de har tatt poeng i sine åtte siste og ikke tapt siden møtet med San Jose i juni. Går langt tråere for laget på bortebane, hvor kun to av de ni siste er vunnet (4-5-6 totalt). Skapte svært få sjanser og slet med samspillet i 0-1-tapet mot Portland Timbers i forrige kamp på fremmed gress. Midtbanespilleren Dillon Powers, som har spilt 30 av 31 kamper denne sesongen, pådro seg en mild hjernerystelse sist og er usikker til dagens match.

Colorado Rapids kan sikre seg sluttspillplass med seier i dag, men vi har mest tro på vertene. San Jose har forbedret seg kraftig etter inntoget av Goodson, Stewart og Alas, og laget har i tillegg vist at de kan levere under press. Earthquakes vant det motsatte oppgjøret 2-1, og det var før forsterkningene var på plass. Vi tror et styrket San Jose holder sluttspill-drømmen i live med seier i dag og prøver H til greie 1.95 i odds.

Spillet må kombineres.

Cruzeiro - São Paulo
Brasiliansk Serie A. Cruzeiro er i fyr og flamme i Serie A om dagen og etter 4-1-seieren over Nautico har laget vunnet elleve av sine tolv siste. Troner på topp etter 26 kamper med 59 poeng (18-5-3), og har opparbeidet seg elleve poeng ledelse til Gremio på andre. Ser svært sterke ut offensivt og lagets 58 scoringer er klart flest i serien. Har en meget potent angrepsrekke med Willian og Borges i spissen, som begge noterte seg for mål i storseieren sist. Hentet i juli inn en solid forsterkning i Julio Baptista fra Malaga, og med fire mål på fem kamper ser det ut til spissen har funnet seg godt til rette. Baptista har derimot ikke spilt de siste kampene og er trolig ute i dag også. Hjemme i Belo Horizonte er de fremdeles ubeseiret med glimrende 11-2-0 og 35-7 i målforskjell.

Etter tre tap på rad fikk endelig São Paulo brutt rekka med 2-1-seieren over Vitoria sist. Har vært en tung sesong for São Paulo, som ble nummer fire i fjor, men ligger i andre enden i år på en foreløpige 16.plass. Er med 30 poeng kun ett over nedrykksstreken. Ser ut til å slite med det offensive spillet, på 26 kamper har laget kun scoret 24 mål. Tapt sine to siste på fremmed gress, mot Goias og Santos, og står med 3-5-5 på bortebane.

Cruzeiro viser forrykende form og bøtter inn mål om dagen. Serielederen vant det motsatte oppgjøret i juli 3-0 og vi tror det skal være klasseforskjell i dag også. 1,55 på hjemmeseire er ikke mye å skryte av, men på en dag med begrenset utvalg ser vi på Cruzeiro som en godkjent løsning for å kombinere.

Cruzeiro - São Paulo 1.55 3.25 4.40
San Jose Earthquakes - Colorado Rapids 1.95 3.10 2.95

Total odds 3.00

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken