Inter spilte søndag 1-1 mot Atalanta, og etter denne kampen støtte Mourinho sammen med en journalist. Hendelsen skal ha skjedd utenfor lagbussen, men Mourinho har foreløpig ikke kommentert saken.

Skal snakke sammen
Inter-president Massimo Moratti sier ifølge Reuters at han vil granske episoden. Dette har også den italienske sportsjournalistforeningen på det sterkeste oppfordret Moratti til å gjøre.

- For øyeblikket vil jeg ikke kommentere noe, ettersom jeg fortsatt ikke har alle fakta. Jeg vil snakke med lederen for foreningen for å finne ut hva han mener med «sterk reaksjon», sier Moratti.

Forholdet mellom Mourinho og italienske journalister skal være svært dårlig. Portugiseren ledet Inter til ligatittelen forrige sesong, men irriterer seg over de mange kritiske spørsmålene og har tidvis boikottet pressekonferanser.

Nå spekuleres det også i at han kan komme til å forlate Serie A etter sesongen. José Mourinho har tidligere uttalt at han vil fullføre kontrakten, som løper fram til 2012.

Juve-direktør dømt
Mourinhos krangel med journalistene blekner for øvrig i sammenligning med Antonio Giraudos skjebne. Den tidligere Juventus-direktøren er dømt til tre års fengsel for sin rolle i den italienske kampfiksingskandalen i 2006.

Giraudo, som allerede er utestengt fra fotballen, er kjent skyldig i svindel- og konspirasjonsvirksomhet. Det er ifølge Reuters liten sjanse for at Giraudo må sone straffen, på grunn av ankeprosessen, samt det faktum at man har en utstrakt bruk av benådninger for ikke-voldelige lovbrudd som har skjedd før 2006.

Juventus ble tvangsflyttet til andredivisjon som en følge av kampfiksingskandalen, men er nå tilbake i Serie A.