Gå til sidens hovedinnhold

Grindheim ble skremt

Nordmannen måtte byttes ut etter bare 30 minutter mot PSV.

HEERENVEEN - PSV 2-2: Den første omgangen av storkampen mot PSV Eindhoven var ikke mer enn halvspilt før Christian Grindheim (26) plutselig fikk svært høy puls.

Det skjer naturligvis med toppidrettsutøvere hele tiden - men varsellampene bør begynne å blinke når pulsen ikke vil gå ned igjen.

Grindheim ba derfor om å bli byttet ut etter bare 30 minutters spill på Abe Lenstra Stadion onsdag kveld.

- Jeg fikk høy puls som ikke ville gå ned, og brystsmerter, så jeg ble litt småredd der. Jeg regner med at kroppen bare er sliten, sier Grindheim til Nettavisen.

Et heftig kvarter
Heerenveen ødela i praksis PSV Eindhovens gullhåp ved å holde mesterligavinneren fra 1988 til 2-2.

Alle målene i kampen kom i løpet av et drøyt kvarter

Balazs Dzsudzsak sørget for 1-0-ledelse for PSV fire minutter etter pause, mens Gerald Sibon utlignet to minutter senere. Så tok PSV tilbake ledelsen da Stanislav Manolev scoret i kampens 62. minutt, før Pawel Wojciechowski satte inn 2-2-målet i det 66. minutt.

Kun teoretisk håp
PSV Eindhoven ligger på tredjeplass i den nederlandske æresdivisjonen etter 32 av 34 runder er spilt. Det er seks poeng opp til serieleder Twente og fem poeng opp til Ajax, som har den soleklart beste målforskjellen. PSV er dermed avhengig av at både Twente og Ajax taper sine to siste kamper for å kunne ta gullet.

Heerenveen befinner seg på en trygg, men noe skuffende ellevteplass.

Kommentarer til denne saken