Gå til sidens hovedinnhold

Grini overtar Randers

Topptrener Morten Arvidsson er suspendert i Randers HK. Norske Kjersti Grini overtar treneransvaret med øyeblikkelig virkning.

Årsaken til den dramatiske utviklingen i dansk kvinnehåndball torsdag kveld, er Randers spillemessig dårlige resultater.

Spillerne har ikke vært fornøyd med det Morten Arvidsson har vist fra trenerbenken, og torsdag kveld ble treneren suspendert.

Kjersti Grini ble ny assistenttrener i Randers ved sesongstart, men Morten Arvidsson har ikke villet involvere den norske jenta i treneransvaret.

Spillerglede

Nå overtar Kjersti Grini med øyeblikkelig virkning alt treneransvaret, mens Morten Arvidsson suspenderes, melder Randers i en pressemelding.

- Trenerskiftet skal være et middel for at spillerne skal få tilbake spillergleden, sier Randers HK i pressemeldingen.

Økonomisk forpliktet

- Morten Arvidssons kontrakt går ut etter denne sesongen, men klubben har kommet frem til at det beste er at vi bytter trener allerede nå. Vi skal fortsatt opprettholde våre økonomiske forpliktelser overfor Arvidsson, heter det fra Randers.

Morten Arvidsson har vært trener i Randers i fem år.

- Vi har mye å takke ham for, og det er hans fortjeneste at klubben er der den er i dag.

Ved sesongstart 2003/2004 ble det annonsert at Kjersti Grini skulle være Morten Arvidsson assistent denne sesongen, og overta treneransvaret alene fra og med neste sesong.

Store utfordringer

Nå overtar den tidligere norske toppsspilleren treneransvaret allerede. Hun har store utfordringer foran seg.

Randers HK kjemper om en plass i sluttspillet i Danmark, og klubben deltar også i EHF-cuppen. Her møter Kjersti Grinis Randers HK allerede norske Nordstrand i en returkamp i Oslo i turneringen.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem