Gå til sidens hovedinnhold

Griper Bjørnstad sjansen?

Nordmannen kan avansere i Mexico Open - og ta et skritt nærmere PGA Touren.

Slik Nettavisen har skrevet om tidligere ligger Henrik Bjørnstad an til å bli blant de 25 beste på Nationwide Tour. Skulle han klare det, vil han kvalifisere seg til spill på neste års PGA Tour. Akkurat nå ligger nordmannen på 16.plass på pengelisten på Nationwide Tour.

Denne helgen har han mulighet til å avansere på listen, men det forutsetter at Bjørnstad gjør en god turnering i Mexico.

Før sisterunden, som går søndag, ligger nordmannen på delt 18.plass, med tre under par totalt. Bjørnstad har hatt flere birdier på de tre første rundene, men dessverre har flere bogeys sørget for å ødelegge for en veldig god score. Dermed har han havnet én under par på hver av rundene.

Men søndag går sisterunden, og da har han en god mulighet til å avansere. Nordmannen er nemlig fire slag unna å være i topp ti. Det forutsetter en bedre sisterunde enn de han har hatt hittil, men også at de foran glipper. Skulle det skje, vil Bjørnstad kunne avansere i turneringen og dermed også sikre seg en større del av premiepotten.

Det kan gjøre sitt til at nordmannen avanserer på den totale pengelisten. Flere av de som ligger rett foran på denne listen er nemlig ikke med i Mexico.

Turneringen i Mexico har blitt noe utsatt på grunn av mørke, men i utgangspunktet skal sisterunden starte klokken 08.45 lokal tid.

Du kan følge Henrik Bjørnstad på sisterunden her!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken