Sliter du med dårlig hukommelse, eller glimter du til med noen geniale triks? Vi vil gjerne høre ifra deg!

Enten det er snakk om en skikkelig tabbehistorie eller en episode hvor alt satt perfekt. Send inn din huskehistorie til Nettavisen og du kan vinne halvt års medlemskap i Hjerneklubben.

Som medlem av Hjerneklubben kan du lære deg triks og trene opp hukommelsen din slik at du kan huske de utroligste ting. Du kan også trene opp intelligens, fokus og konsentrasjon ved hjelp av morsomme spill og innhold.

Enten du er student, vil lære deg et språk, bli flinkere i jobbpresentasjoner eller bare ønsker å bli smartere, vil du få nytte av Hjerneklubben.

Lær mer om Hjerneklubben og prøv et gratis hukommelsesspill her.

Et huskegeni
Frank Wedde er en av gründerne bak Hjerneklubben og har brukt klubbens systemer i en årrekke. Frank kan snakke seks språk, hvorav han har brukt enkle teknikker på å lære seg gloser på rekordtid. I tillegg kan han huske de utroligste ting, som for eksempel rekkefølgen på en hel kortstokk.

Se video hvor Frank husker rekkefølgen på en hel kortstokk.

Kan du også huske noe utrolig, eller har du en helt spesiell metode å huske ting på? Eller har du en morsom historie hvor hukommelsen har vært på ville veier? Send ditt bidrag til oss på info@hjerneklubben.no og vinn et halvt års medlemskap i Hjerneklubben. Du kan sende inn video (link), tekst eller bilde, eller en kombinasjon.

Vinneren vil bli valgt ut 3. august og får sitt bidrag publisert på Nettavisen og Hjerneklubben.

Besøk Hjerneklubben her.