Gå til sidens hovedinnhold

Gutt (15) tatt for Rhys-drapet

En 15 år gammel gutt er arrestert for drapet på 11 år gamle Rhys Jones.

Det melder SkyNews.

Onsdag i forrige uke ble 11 år gamle Rhys Jones skutt og drept på åpen gate utenfor Fir Tree Pub i Croxteth i Liverpool.

Nå er en 15 år gammel gutt pågrepet for drapet.

Skutt i nakken
11-åringen ble truffet av flere skudd i nakken da han var på vei hjem fra fotballtrening med kameratene i Liverpool onsdag kveld.

Politiet gikk fredag ut med en beskrivelse av en tenåringsgutt i 13-15-årsalderen. Han beskrives som slank, og kjørte forbi åstedet på en svart crossykkel, iført en svart hettegenser og hvite joggesko på det tidspunktet da Rhys ble skutt og drept.

Minnemarkering
Rhys Jones var en enorm fan av fotballaget Everton, og hadde blant annet sesongkort på hjemmebanen Goodison Park. Tirsdag kveld ble det gjort en historisk minnemarkering på byrivalen Liverpools stadion Anfield.

«Erkefienden» spilte Everton-sangen over høyttaleranlegget før Mesterliga-kampen mot Toulouse. Etterpå ga publikum ett minutts applaus til ære for det unge drapsofferet. Liverpool-spillerne bar også sørgebånd til minne om 11-åringen. Rhys' familie var tilstede for å minnes sønnen.

Døde i mammas armer
Rhys mor Melanie Jones holdt selv sønnen i armene da han døde på sykehuset.

- Sønnen vår var bare 11 år gammel, bare en baby, dette skulle ikke skje. Vær så snill og hjelp oss. Jeg vet at folk må være redde, men de kan ikke la denne drapsmannen gå fri der ute, sa hun i den svært følelsesmessige appellen.

Reklame

Slik får du godt internett på hytta