Gå til sidens hovedinnhold

Häcken ubeseiret på hjemmebane

Vi går for en svensk/norsk dobbel i dagens første oddstips

Sportspills meny søndag:
VM-tips: I kveld spiller vi Argentina
Dagens langskudd:
Begge lag nekter å tape
Tippetips
: VM-finalen på tippekupongen!
V64 Jarlsberg: En makaløs søndag
V5 Jarlsberg: Et innbringende vorspiel
V4/V5 Gøteborg: Niels Petersen må berge gevinstene

Søndagens langoddsprogram byr på selveste VM-finalen mellom Tyskland og Argentina, men inneholder også et par spennende oppgjør fra Tippeligaen. Blant annet godbiten Vålerenga - Rosenborg. Ellers er det siste runde før andredivisjonsklubbene tar en sommerpause.

I tillegg kan vi spille på dueller fra Tour de France, og en rekke oppgjør fra diverse europeiske ligaer.

HTML EMBED

Dagens dobbel

Häcken – örebro SK H
Brumunddal – Nybersund IL-Trysil B
HTML EMBED

Häcken - Örebro SK H, 1,50
Häcken måtte se seg slått borte mot Gelfe i forrige runde, og det var lagets fjerde tap denne sesongen. Hadde i den kampen et massivt press mot Gefle-målet gjennom store deler av andreomgang, men fikk seg en solid kalddusj da hjemmelaget avgjorde kampen på overtid. Det var Häckens første tap noensinne mot Gefle i Allsvenskan.

Har middelmådige 2-1-4 borte i år, men på hjemmebane er pipen en annen lyd. Er ubeiseret på sine seks første kamper, 4-2-0, og har friske 15-5 i målforskjell. Hadde en meget sterk 4-1 seier over Kalmar for to hjemmekamper siden, og fulgte opp med uavgjort mot sterke IFK Göteborg.

Viktige Carlos Stranberg i angrep og Emil Wahlström kommer tilbake etter å ha vært savnet sist, men laget må igjen klare seg uten Ivo Pekalski, Ronald Mukiibi og Hosam Aiesh. Solgte stjernespilleren Moestafa El Kabir til egyptisk fotball under VM-pausen.

Nyopprykkede Örebro har etter forventingene gjort en brukbar innledning på sesongen. Laget ligger på en trettendeplass med tolv poeng, men i bunnen er det svært tett, og det skiller kun to poeng ned til Halmstad på nedrykksplass.

Spilte uavgjort hjemme mot Norrköping sist, en kamp de ledet 2-0. Står med syv kamper uten seier, og har kun én seier på de elleve siste rundene i Allsvenskan. På bortebane har det blitt tre strake tap. Har en borteseier denne sesongen, men den kom i første serierunde mot nedrykkskandidaten Halmstad. 1-2-3 og 6-9 i målforskjell er fasit.

Må klare seg uten Christer Lipovac, men ellers ser det greit ut.

Häcken kan klatre helt opp i topp-tre-diskusjonen med seier i kveld, og normalt skal Örebro være en enkel oppgave på ærverdige Gamla Ullevi. Vi spiller H til 1,50.

Brumunddal - Nybergsund IL-Trysil B, 1,90
Brumunddal åpnet sesongen glimrende og innledet med tre strake seire, men så ble det brått slutt for den nyopprykkede klubben. De ni resterende kampene har gitt en seier og seks tap. 1-2-6. Må regnes som et av de 3-4 svakeste lagene i avdelingen ser man på statistikken den siste måneden, og nedrykksstreken kommer stadig nærmere.

Tapte knepent 1-0 hjemme mot serieleder Elverum for to uker siden, etter en jevnspilt affære, men fulgte opp med å tape 3-1 mot Rødde sist. En prestasjon som igjen var langt under pari.

Har triste 1-1-4 på eget gress, og har kun scoret ett mål i snitt på disse kampene. Rapportene sier at laget sliter med noe rusk i maskineriet før dagens kamp.

Nybergsund var regnet som en av forhåndsfavorittene til opprykk foran denne sesongen, men laget har trøblet litt så langt. Svinger for mye i prestasjonene, selv om hjemmeformen holder god standard.

Tapte 3-1 borte mot Nardo, før de igjen var tilbake på vinnersporet med seier over Gjøvik sist. Har bare to tap denne sesongen, og disse har kommet i de to siste bortekampene. Henholdsvis mot Levanger og Nardo.
Har 2-2-2 på bortebane, og 12-11 i målforskjell så langt, og bør ta en ny seier i ettermiddag skal opprykkshåpet leve når lagene går inn i sommerpausen.

Ligger for øyeblikket syv poeng bak ledende Elverum.

Er ikke meldt om noen skader i troppen til dagens kamp, og motivasjon bør være høy for å gjøre et godt resultat i dag.

Skal Nybergsund ha noen mulighet til opprykk denne sesongen må slike kamper vinnes, og kvalitetsmessig skal gjestene være et par knepp over dagens motstander. H til 1,90 er greit betalt, og fullfører vår dobbel.

Samlet odds for dobbelen: 2,85.

Kommentarer til denne saken