Gå til sidens hovedinnhold

Hadde sex på Opera-taket

Det var ikke bare Operaen som ble åpnet lørdag kveld.

(iOslo.no) Lørdag kveld ble en høytidelig og minneverdig aften for mange. For et par var det likevel ikke nok med arier og et storslagent festfyrverkeri. De valgte å innvie Operaen på sin helt egen og personlige måte.

Heftig og begeistret
Klokken 04.17 fikk politiet nemlig melding om et par som var i heftig aktivitet på taket av Operaen. Det er ikke klart om det var operaelskere - men elske gjorde paret, i alle fall.

- Vi fikk telefon om at dette skjedde. Det hadde blitt observert av andre, bekrefter operasjonsleder Britt Houmb-Døviken i Oslo politidistrikt.

Har du hatt sex på merkelige steder eller gjorde du noe spesielt for å feire Operaen? Send en e-post til tips@ioslo.no.

Ifølge Oslo-politiets egen logg formante politipatruljen paret om å fortsette et annet sted, noe som ble etterkommet av de to.

Svært flaue
- De hadde sin egen innvielse på taket av Operaen. Vi fikk en uforbeholden tilståelse. Det var skikkelige folk, og de ble svært flaue, forteller hun.

- Var det folk som hadde vært på besøk i Operaen?

- Det vet vi ikke, sier operasjonslederen.

Den hvite marmoren på Operaen er blitt mye diskutert, men nå har den også vist at den har enda et bruksområde - nemlig som madrass...

- Uant tilgjengelighet
- Hehe, det er tydelig at operaen er i ferd med å nå alle, at vi har fått et bruksområde vi ikke hadde drømt om, sier en flirende operasjef, Bjørn Simensen til iOslo.no.

Den noe utradisjonelle innvielsen av Operahuset foregikk mens festen fortsatt var i full gang innendørs. Men ingen av de prominente festdeltakerne skal ha fått med seg det som foregikk over hodene deres.

En morgenfrisk og lykkelig Simensen velger å ta hendelsen med en god dose humor og mener det mye omdiskuterte operahuset nå har bevist en tilgjengelighet som går over alle grenser.

Ikke første gang
- Det minner meg forresten om den gamle teaterklassikeren, og dette er en historie fra virkeligheten:

- En pensjonistforening var på omvisning i teateret og kom inn på kostymelageret. Der kom de over et par som hadde seg. Forferdet springer en av pensjonistene opp til teatersjefen, bruser inn og slår i bordet. Da reiser teatersjefen seg og slår i bordet han også før han utbryter: Nei, nå må det bli slutt - på disse omvisningene!

Les flere saker fra iOslo.no.